Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Hodila novorozeně do kontejneru: Anička přežila, její matku obvinili z vraždy!

Autor: ČTK, simao - 
3. září 2013
16:55

Byla značně podchlazená, ale přežila. Novorozenou Aničku, jak ji pojmenovali zdravotníci, našli 8. července v kontejneru v Chebu a rázem se rozjelo policejní pátrání po matce, která se jí chladnokrevně zbavila. Bylo úspěšné. Vedlo k ženě (29) z Chebska, které nyní hrozí 15 až 20 let vězení.

V Česku sice funguje síť babyboxů, jeden najdete i v chebské nemocnici, přímo u její brány. Přesto novorozená holčička skončila v kontejneru! Její matka ji zde pohodila a v klidu odešla. Policie nyní 29letou ženu obvinila ze zvlášť závažného pokusu o vraždu, za který ženě z Chebska hrozí až dvacet let za mřížemi.

Holčička, které doktoři začali říkat Anička, měla štěstí. Byla donošená, zdravá a dokázala přežít, ačkoli ji do nemocnice odvezli ve značně podchlazeném stavu. Díky poskytnuté lékařské péči se pak dokázala naplno zotavit. Policisté pak pátrali po ženě, která jela v osudný den z Františkových Lázní do Chebu, až ji na konci července vypátrali.

Své dítě hodila žena do kontejneru po předchozím uvážení, skutek tedy spáchala s rozmyslem, upozornila při oznámení obvinění krajská policejní mluvčí Kateřina Böhmová. Policie přitom při obvinění vycházela ze znaleckých zkoumání a odborných posudků, upozornila mluvčí.

Video Policie vypátrala a obvinila matku, která pohodila své dítě v Chebu do kontejneru. Je to tato žena? - Policie ČR
Video se připravuje ...

alex80 ( 4. září 2013 10:18 )

Ženský jste snad hloupý či co? Snad je lepší potrat (někde bych to zavedla povinně )nebo babybox a adopce. Když jste tak retardovaný tak příště radši použijte gumu.

naidka ( 3. září 2013 20:55 )

a to ještě nevíš, že hfhf zde vyvěsil fotku své holé zadele.

buban ( 3. září 2013 20:33 )

Jj-Hfhf se svym soukromim camra-zverejnil tu nahravku s tou jeho moroni-typickou stihlou a jemnou Thajkou-no nevim, ale i s brylemi jsem videla hloupou tucnou cignu.Pak tady taky zverejnil,ze jeho deti k nemu nesmi-nebot kdyz ho prisly navstivit, tak ho akorat tak vykradly. Nemluve o tom, ze jeden z jeho synu byl ve Francii zavrazden. Ale jinak je Hfhf v pohode-vsude byl, fsecko zna a od vseho ma klice.

naidka ( 3. září 2013 20:19 )

buban, jak jsem vyrozuměla z jiných diskuzí, soukromí hfhf je zde TABU! Paradoxně on sám to zde zveřejňuje, a to opakovaně a stále a stále a stále dokola.

buban ( 3. září 2013 20:05 )

To je jeste mozne? Vzdyt on je domotany vic nez dost. Furt tady kazdemu radi-pritom sam priznal, ze se se svymi detmi nestyka-nebot kdyz nahodou tatika navstivit prisly, tak ho vykradly. A uz nekde ozrejmil, jak zemrel jeho syn ve Francii?

Zobrazit celou diskusi