Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Diktátor Kim Čong-un nechal popravit svoji exmilenku: Zpěvačka si natočila sex s celým orchestrem!

Autor: shp - 
29. srpna 2013
15:31

Být bývalkou diktátora není žádný med. Na vlastní kůži se o tom přesvědčila zpěvačka Hyon Song-wol, někdejší přítelkyně Kim Čong-una. Podle tvrzení jihokorejského deníku se nechala natočit při sexuálních orgiích s hudebním orchestrem. Za to ji údajně nechal Kim popravit. I s muzikanty.

Jihokorejský deník Chosun Ilbo přišel s opravdu divokým tvrzením. Podle ní neunesl Kim Čong-un pohled na svou někdejší lásku Hyon Song-wol, kterak dovádí s předním severokorejským orchestrem a nechal ji nelítostně popravit.

Komunistická sexuální nahrávka

Hyon se údajně spustila s několika muzikanty z orchestru a při hromadných sexuálních hrátkách se nechala natočit. Video v komunistické zemi samozřejmě nemohlo zůstat utajeno, a tak se díky rudé tajné službě dostalo do baculatých rukou samotného vůdce Severní Koreje.

Poprava na ulici

A ten z něho neměl vůbec radost. Nechal Hyon společně s Mun Kyong-jinem, vedoucím orchestru, 17. srpna zatknout. O tři dny později je i s dalšími sexuálně aktivními muzikanty z videa nechal zastřelit veřejně na ulici. A to znal Kim Hyon od dětství...

pansymarie ( 12. prosince 2013 23:57 )

Nevím co mají státníci na celém světě víc na práci, že nechají dál volně žít a páchat své nestvůrnosti tuto už od pohledu šílenou nestvůru. Hanba všem co to dopouštějí!!!

itartas ( 30. srpna 2013 13:49 )

Tam by měl Obama zamířit a rovnat to tam .

nyctereutes ( 30. srpna 2013 09:22 )

Ani náhodou... Tohle tlusté prase nemá v Evropě nic podobného...

mirco ( 30. srpna 2013 02:42 )

vzdyt tohle pise sam Kim Ping pong s pomoci prekladu....nevidis, ze tohle by nekdo normalni nemohl napsat?

makmark ( 30. srpna 2013 01:44 )

Novinky, co se stalo neuvěřitelného v Rumunsku.. to už na lidi nezabírá

Zobrazit celou diskusi