Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Neuvěřitelně vtipné video: Muž žádal ženu o ruku, ta ho praštila ukulele

Tahle žádost o ruku skončila katastrofou
Tahle žádost o ruku skončila katastrofou  (Autor: youtube.com)
Autor: šim - 
27. srpna 2013
12:14

Tak tenhle Romeo štěstí při žádosti o ruku své přítelkyně neměl. Požádal ji uprostřed dubajského obchodního centra v houfu přihlížejících. Jeho partnerku to tak zaskočilo, že místo slastně vydechnutého Ano vzala svého milého pěkně tvrdě po hlavě a odkráčela pryč!

Není nic romantičtějšího, než žádost o ruku na veřejnosti, myslí si stále více mužů. Tento způsob vyznání lásky však s sebou přináší značná rizika. Reakce milované ženy nemusí být vždy podle očekávání…

Sám se o tom přesvědčil indický mladík, který rádoby originálním a rozhodně nečekaným vyznáním překvapil svou milovanou, s níž jakoby náhodou procházel obchoďákem. Když se přiblížili k najatým muzikantům, uzmul mikrofon a jal se lámanou angličtinou se silným indickým přízvukem řečnit.

„Halo, halo, omlouvám se všem, že je vyrušuju z nakupování, ale mám tu důležitou zprávu pro velmi důležitou osobu,“ hovoří k přicházejícím zvědavcům. „Tady jsme se před třemi měsíci potkali. Tady jsme se do sebe zamilovali. Změnila jsi mi život, jsi můj drahoušek, mé zlatíčko,“ začal promlouvat ke své přítelkyni. Vtom však musí svou řeč přerušit, protože přesně prostředkem skupinky milenců a hrajících muzikantů projíždí vláček.

„Jsi moje všechno. Vím, že se ti to zdá zvláštní. Ale chci, aby to všichni věděli, že tě miluju…“ pokračuje mladík. Přítelkyně zatím jen nechápavě zírá. V okamžiku, kdy si její přítel začne klekat, všechno jí to docvakne.

Snaží se ho dostat zpátky na nohy. On se ale nedá a dál se vyznává a už už má na jazyku tu nejdůležitější otázku: „Udělala si mě nejšťastnějším člověkem na světě…“ Jenže v tom momentu vezme dívka jednomu z muzikantů jeho ukulele a svého přítele, v tuhle chvíli nejspíš už bývalého, vezme pořádnou ránou po hlavě.

Ten se skácí k zemi jako špalek, stočí se do klubíčka a drží se za hlavu. Dívka nekompromisně odchází...

Pokud se chystáte udělat něco podobného, podívejte se na toto doslova instruktážní video, aby vás pokud možno nic nepřekvapilo...

pliesovce ( 27. srpna 2013 13:56 )

je to všetko nahraté, dobrí herci

janalbc ( 27. srpna 2013 13:27 )

,,Český příklad je Macura vs. Bartáčková." Kdyby se Bartošová jmenovala Bartáčková, Rychtář by o ni ani nezakop To je na tuty

horstfuxteleshop ( 27. srpna 2013 13:17 )

tak si snad najde jinou šlapku a bude to

popocatepetl ( 27. srpna 2013 12:53 )

Tohle s oblibou dělají něšťastníci, kteří v koutku ducha podezírají, že jejich vyvolená o ně ve skutečnosti vůbec nestojí, ale věří, že na veřejnosti si je netroufne odmítnout. Takhle to pak končí. Český příklad je Macura vs. Bartáčková. Ale nepřesvědčíte je, žádná ostuda není dost velká. (Poznámka pro málo vzdělaného autora: ten nešťastník nemluví žádnou lámanou angličtinou. Mluví normální indickou angličtinou, svým RODNÝM jazykem.)

Zobrazit celou diskusi