Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Pejskař Obama: Do Bílého domu nastěhoval novou fenku!

Autor: shp, ČTK - 
20. srpna 2013
10:52

Prezident USA Barack Obama je zarytý pejskař. Svého Boa, který je samečkem portugalského vodního psa, si hýčká takovým způsobem, že mu dokonce do Bílého domu nyní pořídil kamarádku. Jmenuje se Sunny a je stejné rasy.

Bílý dům v pondělí oznámil, že má nového obyvatele. Stala se jím roční fenka Sunny, která bude dělat společnost nejen dvěma Obamovým dcerám, ale i právě jejich prvnímu psovi stejného plemene, samečkovi Bo. Portugalský vodní pes je jedno z mála plemen, které nezhoršuje alergické potíže jedné z Obamových dcer.

Sestřička pro Boa

„Sunny je dokonalá sestřička pro Boa, je plná energie a nesmírně láskyplná. První rodina jí vybrala jméno tak, aby odpovídalo její prosluněné povaze,“ oznámil Bílý dům na svých internetových stránkách. „Předpokládáme, že Sunny půjde ve stopách Boa a bude prezidentovi dělat společnost v Oválné pracovně, bude chodit s první rodinou na procházky po jejich rodinné snídani v 6:30 a občas dokonce vyskočí první dámě na klín!“ dodal Bílý dům v prohlášení. Boa dostala prezidentská rodina v roce 2009 darem od senátora Edwarda Kennedyho.

e.44 ( 20. srpna 2013 13:41 )

To je přesně jako bys psala o mém předešlém psovi

naidka ( 20. srpna 2013 13:10 )

to náš pes je spíš vybíravý na jídlo než na fenky. Nedávno se někomu zaběhla taková umolousaná a producírovala se před naším psem, že neodolal, a už už se chystal, naštěstí se nechal odvolat, ale kňučel po ní dlouho.

e.44 ( 20. srpna 2013 13:00 )

To většina psů i můj předešlej. Ale ten můj současnej, ten je v tomhle jak klasickej čecháček Nejdřív se pořádně vyspinkat, hezky si zalenošit, pak si nacpat nácka a až pak a navíc jenom když je fenka vážně pěkná (podle jeho měřítek) a když už vážně pěkně "voní", tak mu teprve stojí za to aby se o ní začal zajímat

naidka ( 20. srpna 2013 12:46 )

kynologie je moje hobby. O sexuálním životě psů vím akorát to, že pokud v okolí hárá nějaká fenka, náš pes týden nežere.

naidka ( 20. srpna 2013 12:34 )

e.44 já jsem to pochopila, že je to kvůli vrznutí.

Zobrazit celou diskusi