Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Výbuch varny pervitinu: Hořicí muž vyskočil z šestého patra!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: HZS Moravskoslezského kraje)
Autor: ČTK, geo - 
17. srpna 2013
12:39

Vprostřed noci vzbudil obyvatele panelového domu ve Frýdku-Místku výbuch a pak požár. Muž, který za požár asi může, vyskočil hořící z okna v šestém patře a na následky poranění zemřel v ostravské fakultní nemocnici. Podle informací ČTK šlo pravděpodobně o varnu parvitinu.

Mluvčí moravskoslezské policie Aleš Viktorin, ČTK řekl, že v bytě začalo hořet krátce po půlnoci. "Můžeme zatím jen potvrdit, že začaly hořet ještě nespecifikované chemikálie. Jejich složení budou muset určit experti. V souvislosti s požárem prošetřujeme i pád muže z okna tohoto bytu," uvedl.

Okolnosti celé události nyní prošetřují frýdecko-místečtí kriminalisté. "Zjišťujeme, zda událost nesouvisí s trestnou činností na úseku toxikomanie," řekl Viktorin.

Z bytu byla slyšet exploze

Mluvčí moravskoslezských hasičů Marek Gašparín ČTK řekl, že podle svědků se z bytu těsně před požárem ozvala exploze. Jeho kolega ze záchranné služby Petr Lang ČTK řekl, že posádka sanitky muže na místě ošetřili. "Utrpěl velmi závažná poranění související s pádem z výšky. V kritickém stavu jsme jej přepravili do ostravské fakultní nemocnice," řekl Lang. Zranění ale byla neslučitelná se životem. Muž po převozu zemřel.  

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

prycsvladou ( 17. srpna 2013 15:08 )

to je jeji vnuk zdedil po ni kér ty nevis ze blesk ríká pervitinu parvitin

ivkanatka ( 17. srpna 2013 13:31 )

Ta fotka je stejná jako u požáru, kde uhořela 80-ti letá majitelka bytu před pár dny ! To si v tom samém bytě ještě vařil " parvitin "? Děláte z nás blbce, tak si aspoň po sobe čtěte, co napíšete ! Co to je parvitin ?!?

abvydavatelstvi ( 17. srpna 2013 13:29 )

abvydavatelstvi ( 17. srpna 2013 13:28 )

Osud není nahlivy ale je spravedlivý .... Nějak začínají ti grazli ubyvat ....... a to je moc dobře.....

johnhardy ( 17. srpna 2013 13:02 )

Boužel je to tvrdý názor ale je to správné že ten feťák a vařič zakalil

Zobrazit celou diskusi