Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tragédie na Bruntálsku: Holčičku (†5) přejel nakladač!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Foto Blesk - David Malík)
15. srpna 2013
16:18

Ještě jí nebylo ani šest let. Dívenku přejel přejel ve čtvrtek krátce před polednem na Bruntálsku zemědělský nakladač. Na místě zemřela. Nehodu vyšetřují bruntálští policisté.

Tragická nehoda se stala v 11:45 v areálu zemědělského objektu v Třemešné ve Slezsku. Řidič nakladače v hale překládal uskladněné zrní. "Při couvání mu pod kola vběhlo dítě, které přejel. Tato ještě ne šestiletá dívenka na následky svých zranění na místě zemřela," uvedl mluvčí.

Bruntálští kriminalisté nyní okolnosti tragické nehody zjišťují. Hledají odpovědi na otázky proč a s kým se dítě pohybovalo v prostorách zemědělského objektu. Podle informací ČTK dítě doprovázela matka. Zjišťují i to, zda nepochybil řidič, zda nemohl nehodě zabránit. "Podle dechové zkoušky nebyl pod vlivem alkoholu," uvedl mluvčí. Bližší informace policie zveřejní v pátek.

zaviracispendlik ( 15. srpna 2013 19:15 )

sedni si na parapet a skoč, já ti pomohu, píchnu tě do zadku, aby to bylo rychlejší

zaviracispendlik ( 15. srpna 2013 19:14 )

v zemědělském objektu neměla co dělat. Nové stroje jsou tak obrovské, že se divím jak se může s tím pohybovat. Bohužel na to doplatila. Majitel objektu bude mít velké problémy

e.44 ( 15. srpna 2013 19:04 )

V těhle zemědělských objektech je v týhle době, když se sklízí, pěknej šrumec. Nešla bych tam ani se psem na dlouhém vodítku, jedině pěkně u nohy a tahle "máma" (pokud tam bylo dítě s ní) tam nechá volně pobíhat dítě mezi všema těma "monstrama", co tam jezděj jak splašený fretky.

soorry ( 15. srpna 2013 18:43 )

v těch velkých strojích těsně kolem sebe nevidíte, navíc je tam prach, hluk, takže i kdybyste na dítě zavolali, neslyší. S mámou asi šla zvát k obědu.

parapetka ( 15. srpna 2013 17:18 )

místo těch teček má být šu.ká

Zobrazit celou diskusi