Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

V Egyptě umírají lidé a Petr K. se bojí o život: Prosí o možnost vycestování do Česka!

Autor: sch, ČTK - 
15. srpna 2013
11:58

Egyptem zmítají nepokoje, při kterých umírají stovky lidí! O svůj život se právem bojí i Petr K., který musí v Hurghadě zůstat minimálně po dobu vyšetřování tragické smrti jeho manželky Moniky (†36) a dcery Klárky (†8). Zemi proto žádá o povolení, aby mohl vycestovat.

Politická situace v Egyptě se vyhrotila ve středu, kdy zemřelo při násilnostech vyvolaných vládním zásahem proti příznivcům svrženého prezidenta Muhammada Mursího na 500 lidí.

"Naše konzulka je s českým občanem stále v kontaktu. Muž vzhledem k událostem posledních dní v Egyptě žádá o to, aby mu bylo umožněno vycestovat. My tuto informaci předáme egyptským úřadům," uvedla mluvčí českého ministerstva zahraničí Johana Grohová.

Petr K. se chce již od počátku vrátit do České republiky, nyní ale svou žádost poprvé spojil právě s vyhrocením násilí v Egyptě.

m1e2r3r4y ( 16. srpna 2013 12:15 )

Nedalo mi neprihlasit sa do Vasej diskusie ohladom tohto pripadu, musela som sa zaregistrovat aj ked som zo Slovenka. PETER KRAMNY, TY H N U S N Y VRAH ! ! ! PRECO SI NEZABIL AJ SEBA???? NA TO SI ODVAHU NEMAL!!! POVEDZ, KTO VIE LEPSIE PRAVDU AKO VERNÉ PRIATELKY MONIKY S KTORYMI BOLA V NAJBLIZSOM KONTAKTE A ZVEROVALA IM medzi inym AJ SVOJE PROBLEMY???!! ALE PRECO MALA KLARKA???? NAHODOU???? A TY MAS TU ODVAHU VYUZIT SITUACIU V EGYPTE A ZIADAT O VYCESTOVANIE DOMOV???? TAK TO JE ALE RIADNA ODVAHA, asi taka aky cin si spachal!!!! ZELAM TI Z CELEHO SRDCA ABY TA DO RODNEJ KRAJINY NEPUSTILI A ABY TI DALI TREST SMRTI!!!!!!! H N U S N Y BEZCITNY VRAH !!!!!!

dadaveve ( 16. srpna 2013 08:34 )

klidně, ale něco mi říká, že vy si budete klepat na hlavu....

keep.smiling ( 16. srpna 2013 00:49 )

no vidíš, a taky by se dalo tvrdit, že právě pokud by oni něco zanedbali, tak by ho hned nepustili, aby odvrátili pozornost od sebe... prostě úhel pohledu

keep.smiling ( 16. srpna 2013 00:47 )

každý! Naprosto každý se bojí o svůj život!! Ať neviný, nebo viný člověk... i člověk, který prožívá bolest nad ztrátou blízkých lidí, má v sobě geneticky zakódovaný pud sebezáchovy, takže strach o sebe mít bude!!

keep.smiling ( 16. srpna 2013 00:44 )

byla jsi u toho, že to tak "dobře" víš? tak ovšem nezapomeň informovat policii, že víš, jak to přesně bylo, jak se to stalo, nezatajuj informace!!

Zobrazit celou diskusi