Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Těžké popáleniny malého chlapce: Sám začal hořet! Už počtvrté!

Rahul je popálený po celém těle
Rahul je popálený po celém těle  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: ehr - 
14. srpna 2013
08:11

Za svůj krátký život zažil tříměsíční Rahul z indického Villupuramu víc utrpení než kdokoli jiný. Už čtyřikrát byl popálen a podle lékařů za to nikdo nemůže. Chlapec se prý totiž pokaždé vznítil sám od sebe!

Poprvé Rahul hořel, když mu bylo devět dní. Všichni si mysleli, že to udělali rodiče, ti ale obvinění odmítají. Podle lékařů začala pokožka dítěte hořet, protože jeho tělo vylučovalo vznětlivé plyny.

Této teorii ale všichni nevěří. „Samovznícení je pověra. Dítě nemůže začít hořet,“ říká lékař Jagan Mohad, odborník na popáleniny.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

negomba ( 9. února 2014 19:03 )

Chlapce je mi moc líto!! Užil si v tom krátkém věku tolik bolesti chudáček. Na YouTube je jedno z mnoha videí s pánem, který ráno vstal z postele a z paží mu začal stoupat kouř. Rychle to s za pomoci manželky udusily a byl klid nějakou dobu. Po čase se mu to stalo znovu za volantem-zase kouř. Fofram to uhasil a víckrát se to neobjevilo.. Chci říct, že věřím, že miminko si vybralo svou daň a bude už mít pokoj od těchto věcí, které se dějí po celém světě. Ale Indie je zvláštní tím, že tam se rodí zpitvoření lidé... Čím to je, že zrovna tam se tolik anomáliích soustředilo na lidi?? Zajímavé!!

negomba ( 9. února 2014 18:52 )

Zdokumentováno je toho tolik, že se divím, že o tom mnozí ještě ani neví, jak tak čtu z odmítavých reakcí! Již je zdokumentováno dáááávno a že to není žádný výplod se již také velmi dobře ví, tak jako fakt že uvěřili i skeptici kteří se k případům dostali.. Je to prokázané, děje se to, jen se neví, co to spouští, co je příčinou že se to stane. Tělo hoří rychle, okolo neshoří nic, vůbec nic, ani dřevo v těsné blízkosi nevzplane, ani židle na které hořící člověk sedí, jen tělo zhoří na popel mimo konce rukou a od kolen dolů nohou. Lidé se už dopředu všemu nenormálnímu brání, všecko odmítají a pak se jen diví.. Na YouTube je nespočet případů samovznícení kterým se zabývají jak policisté tak odborníci..

marie60 ( 28. prosince 2013 18:11 )

Omlouvám se.Všimla jsem si teprve ted´, že už je zde ten samý odkaz.

marie60 ( 28. prosince 2013 18:04 )

http://cs.wikipedia.org/wiki/Spont%C3%A1nn%C3%AD_samovzn%C3%ADcen%C3%AD_%C4%8Dlov%C4%9Bka

djaba ( 14. srpna 2013 22:05 )

Trocha černého humoru neuškodí, byť se jedná o dítě.Ostatně , lidské tělo je tvořeno z valné většiny vodou a to vylučuje možnost hoření.

Zobrazit celou diskusi