Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sousedi (22 a 39) v Havířově se hádali do krve: Pak zmlátili strážníka!

V Havířově se sousedé porvali tak, až je museli drsně zpacifikovat strážníci.
V Havířově se sousedé porvali tak, až je museli drsně zpacifikovat strážníci.  (Autor: Repro YouTube.com)
Autor: ČTK, sch - 
14. srpna 2013
22:59

Sousedi v Havířově se hádali do krve takovým způsobem, až na ně ostatní museli zavolat strážníky! Jenže ani ti nesjednali pořádek, jeden z nich dokonce přišel k úhoně, když ho jeden ze rváčů napadl! Oba výtečníky pak zatkla hlídka, která přijela na pomoc! Na rušném videu nevíte, kam se máte dřív dívat!

Na křik a vulgární napadání mezi sousedy policisty upozornili další obyvatelé Havířova Šumbarku. Na místo vyrazila hlídka policie, která hádající se sousedy ještě zastihla na místě. Policisté začali ověřovat okolnosti konfliktu.

"Verbální incident nakonec vygradoval v napadení zakročující hlídky. Jeden z policistů má poraněné koleno," uvedl mluvčí. Společně s přivolanými strážníky pak policisté zadrželi dva násilníky.

Útokem na policistu skončila 10. srpna i hádka cestujících v ostravské tramvaji. Cestujícím se nelíbilo chování opilé jednatřicetileté ženy. Ta pak po vystoupení na jedné ze zastávek vulgarismy častovala i strážníky. Policisté ji pak převáželi na záchytku k vystřízlivění. Policistu žena kopala a bila jej pěstmi. Dokonce ho i pokousala.

I ona je podezřelá z násilí proti úřední osobě. Pachateli uvedeného přečinu hrozí trest odnětí svobody až na čtyři roky.

vrabcek. ( 15. srpna 2013 20:08 )

ellbie ( 15. srpna 2013 15:55 )

Psala jsem to s nadsázkou ....ale ti policajti na videu jsou všichni bílí ... Hele, já znám dva cigány a ti jsou v pohodě, přizpůsobili se, pracují, nekradou, jsou slušní, vzdělaní ... určitě je takových víc, proti takovým nic nemám, barva pleti mi nevadí. Je ale pravda, že 90% cigošů je verbež nejhoršího kalibru a mohli by odtáhnout dál, když jim to tu nevoní.

zaviracispendlik ( 15. srpna 2013 13:24 )

týjo, to je verbež

zadnice ( 15. srpna 2013 13:11 )

Romské šarvátky??? Snad typicky cigánské!!! To je skutečně zvěř.

paprusa2 ( 15. srpna 2013 12:17 )

http://***youtube.com/watch?v=Wft7N-RvSEw Odkaz na video,jsou tam luxusní komentáře ze strany přihlížejících

Zobrazit celou diskusi