Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Novomanželé si to rozdali hned po svatbě v parku, kde si poblíž hrála jejich dcerka (5)!

Autor: shp - 
13. srpna 2013
20:44

Vášeň je vášeň, ale příliš horká hlava přináší jen problémy. Na vlastní kůži se o tom přesvědčili novomanželé Miaya Smith (31) a Saint Ramirez Jr. (23). Hupsli na to hned po obřadu, a to v nedalekém parku, kde si hrála jejich dcerka (5).

Jenže dovádějícího páru, který se oddával sexuálním hrátkám poblíž dětského hřiště, si všimli policisté. A průšvih byl na světě. Poté, co si Smith a Ramirez Jr. řekli své ano a ani nedokončili intimní radovánky na veřejnosti, skončili za mřížemi.

Na koníčka v parku

Zatýkání bylo velmi netradiční. Strážníci vyzvali pár, aby sexuální aktivity zanechal. Jenže ani novomanželce, ani novomanželovi se do toho vůbec nechtělo. „Žena měla stažené kalhoty, seděla na muži a pohybovala se na něm,“ vypověděl jeden ze zasahujících policistů. A tak je k tomu museli přinutit.

Prvních 30 dní manželství za mřížemi

Prvních 30 dní svého manželství tak nestráví spolu, ale za mřížemi vězení. Oba se totiž doznali k nevhodnému chování na veřejnosti a vyšší trest je minul. Populární mapová služba Google Street View již přitom zachytila několikrát páry při intimních radovánkách, jen se podívejte do galerie!

jahodove_ticho ( 14. srpna 2013 01:44 )

To je kočička, tu bych šustil jen v atombordelu a přes olověnou stěnu

Zobrazit celou diskusi