Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Smutný Jaroslav se zamiloval do sňatkové podvodnice: Obrala ho o iluze a dva miliony!

Autor: Bohumil Křeček - 
11. srpna 2013
06:59

Měl dobrou práci, slušný plat i rodný dům, v němž žil společně s maminkou. Jaroslavu Hosovi (52) ale chyběla láska, a tak si dal inzerát: Hledám ženu pro rodinu. Sňatková podvodnice jej během čtyř let obrala o iluze a 1,8 milionu. O rodný dům ho zřejmě připraví exekutoři.

„Byl jsem prostě zamilovaný,“ smutně špitne pan Jaroslav. Zdrceně sedí v kuchyni, v níž jsou dvě staré lednice, mikrovlnka, rádio i televize oblepeny žlutou nálepkou s nápisem Exekučně zabaveno. Ale vraťme se do roku 2006.

Krásný začátek

Panenská Rozsíčka je vesnička poblíž Jihlavy se stovkou obyvatel. Leží stranou cest a náhodně tu poznat lásku svého života je stejně pravděpodobné, jako potkat v tramvaji Karla Gotta.

Jaroslav Hos, který v té době truhlařil ve firmě vyrábějící dveře, se proto rozhodl, že půjde štěstí naproti. A přes telefonní seznamku poznal Áju (19) ze 150 kilometrů vzdálených Prachatic.

Dlouhé měsíce ale o ní akorát snil – jejich kontakt se totiž omezil výhradně na SMS a MMS zprávy.

„V nich jsme si psali, jak si představujeme život, že se vezmeme, založíme spolu rodinu. Krásně jsme si rozuměli,“ povzdechne si prošedivělý muž.

První rande

Poprvé se viděli snad po půl roce, když za ní na podzim 2006 přijel do Pošumaví.

„Sešli jsme se v Prachaticích na terase hotelu Park, kde pak pracovala. Pět hodin jsme si povídali, prošli se po městě. Byla příjemná. A hezká – štíhlá, tmavé oči, delší vlasy,“ vypráví. Kterému chlapovi by nelichotilo, že o něj má zájem o šestadvacet let mladší kočka?

„Ten věkový rozdíl mi nevadil,“ říká upřímně Jaroslav a pokračuje: „Říkala, že si víc rozumí se staršími, že i její nejlepší kamarádce je čtyřicet.“

Jaroslav začal za Ájou, ze které se vyklubala Jaroslava M., zhruba dvakrát do měsíce jezdit. (Ona za ním cestovat nechtěla.) Jejich setkání ovšem zůstávala platonická. Erotika sice jejich vztah prostoupila, ale jen v esemeskách…

Dech beroucí příběh exkluzivně v Nedělním Blesku Dech beroucí příběh exkluzivně v Nedělním Blesku | Blesk

rumovapalice ( 12. srpna 2013 12:32 )

kdoasi ( 12. srpna 2013 08:04 )

Je fajn,že máš o mně takovou starost Ale můj šestý smysl mi napovídá,že nejsem daleko od pravdy.

rumovapalice ( 12. srpna 2013 07:47 )

taková mladá holka mohla dobře tahat basy piv ze sámošky, škoda že na něj p.rdla

deratizator ( 11. srpna 2013 22:49 )

to jo, ten si musel chemii píchat každej den, jinak by nemohl mít tak zatemněnej mozek

deratizator ( 11. srpna 2013 22:48 )

no, tak ten by se hodil do pokračování komedie "blbý a blbější", tenhle díl se bude jmenovat "blbý, blbější pak dlouho nic a pak nejblbější Jaroslav"

Zobrazit celou diskusi