Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Polák (40) ležel v bezvědomí v příkopu: Měl v krvi 13,74 promile alkoholu!

Autor: shp - 
9. srpna 2013
10:22

Ležel v příkopu a nehýbal se. Když ho ohledali, tak zjistili, že není mrtvý, ale v bezvědomí. Z jeho dechu táhlo jako z likérky. Když na mol opilého Poláka (40) převezli do nemocnice, zjistili, že má v krvi 13,74 promile alkoholu. A světe div se, opilec přežil!

Tohle se mohlo stát jedině v Polsku nebo Rusku! A tentokrát naši severní sousedé vyhráli. I když nejde o žádné lichotivé prvenství. V obci Tarnowska Wola mají nového alkoholika nezmara!

Smrtící dech

Toho našli obyvatelé polské vísky ležet v příkopu, na první pohled bez známek života. Jenže když se k němu přiblížili, zjistili, že dýchá. Puch, který z něj vycházel, dával tušit, že se muž zlil jako smyslů zbavený.

Intoxikaci alkoholem přežil

I když barva jeho pokožky nedávala moc důvodů k optimismu, převezli muže do nemocnice. Tam z rozboru krve zjistili, že v ní má 13,74 promile alkoholu. Protože měl ale v pití velkou průpravu, více jak trojnásobnou smrtící dávku chlastu přežil.

Pořád nejde o rekordmana

Otravu alkoholem prodělal muž 24. července. Nyní už je z nemocnice zpět doma a podle všeho alkoholu holduje dál. Byť to vypadá jako nemožné, stále nejde o polský opilecký rekord. Muži z Poznaně naměřili v roce 1995 14,8 promile alkoholu v krvi.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

martahertikova ( 9. srpna 2013 20:56 )

Zdarec. Nedávno vznikla ojedinělá metoda, jak vydělat peníze - jak pro ženy, tak pro pány Sama si takto vydělávám už od května a je to perfektní... Do práce chodit sice nepřestanu, nicméně když to jde, tak mám radost ze snadno vydělaných kaček A tohle všechno znám z Peterblog.wz.sk

paysa ( 9. srpna 2013 15:49 )

Tak se na něco zeptám.. Když jeden člověk, kterého znám, pije 14 dní v kuse každej den 2-4 tuzemáky + několik piv.. Kolik promile by měl? A jak je možné, že je po tomhle stále zdravej ? ..

mzop ( 9. srpna 2013 12:47 )

teda tohle je vykon. Mela jsem za to, ze to ani neni technicky mozny, takovy mnozstvi alkoholu v tele. Je to fakt sila!!!

chains ( 9. srpna 2013 11:11 )

Zeman je asi taky Polák.

salto ( 9. srpna 2013 11:04 )

Zobrazit celou diskusi