Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Rakve s ostatky Moniky (†36) a Klárky (†8) jsou v Česku: Bude druhá pitva!

Autor: ljš - 
8. srpna 2013
16:48

Duše Moniky (†36) a Klárky (†8) snad konečně najdou klid. Rakve s jejich ostatky konečně dorazily do Česka a matka s dcerou, které někdo otrávil na dovolené v Egyptě, tak budou moci být konečně pohřbeny.

Pohřeb Moniky (†36) a Klárky (†8) byl původně naplánován na pátek, egyptská strana však převoz ostatků několik dní z neznámých důvodů blokovala, a tak se pozustalí rozhodli tento termín zrušit.

"Dvě rakve s tělesnými ostatky zesnulých žen byly převezeny do Ostravy. Vrchní komisař moravskoslezské policie nařídil soudní pitvu zesnulých. Úkon bude proveden v příštích dnech znalci ústavu soudního lékařství," řekla serveru TN.cz mluvčí moravskoslezské policie Gabriela Holčáková.

Rodina zesnulých tak bude muset s pohřbem znovu počkat. Zda se na něj bude moci dostavit otec rodiny Petr Kramný, není stále jasné. Egyptská policie mu zatím nedovolila ze země vycestovat, pracuje totiž i s verzí, že svou ženu a dceru mohl zabít právě on. Zatím však obviněn nebyl.

didififi ( 13. srpna 2013 16:49 )

v klidu neklidu ...... podle nás to udělal on KDO JINEJ bude chtít zrovna je ........není o čem diskutovat!!!

krab321 ( 9. srpna 2013 16:53 )

Vám opravdu připadá že je úplně v klidu? Každopádně je utlumený nějakýma práškama aby jen neseděl zdrcený někde v koutě ale zkuste se vžít do jeho situace. Po 3 dnech na dovolené přijdete o rodinu, egypťani to chcou hodit na vás aby nepřišli o turisty a ještě vás tam budou držet kdo ví jak dlouho bez kohokoliv blízkého kdo by vám byl oporou. Nezkoušel byste si jakýmikoliv způsobem pomoct i za cenu poskytnutí rozhovoru pro Novu?

fesak2 ( 9. srpna 2013 10:45 )

nechápu Petra, jak může v klidu mluvit do televize nova!! Tohle se stát mně tak nejsem schopen promluvit sám se sebou i s blízkými. Pořád by se mi to vracelo a nedokázal bych skrýt emoce!! A teď přijede za mnou nova a já budu v klidu o tom mluvit??!! Ne, ten člověk je fakt divný cynik. I já bych měl problém o tom případu mluvit s kýmkoliv bez emocí, je mi z toho zle, a přitom s tím nemám nic společnýho!! Jsem zvědav na co přijdou naši experti. Nevěřím Petrovi ani Ň!!!

pgga ( 9. srpna 2013 04:19 )

problem je...proc CR...

dobrotka ( 9. srpna 2013 03:53 )

No pani! Pres 1350 prispevku! To nemela ani Dzambule Procitat teda nic nebudu, ale tak me napadlo, kdyz si Egypt dal tak nacas s odeslanim tel do CR, jestli vubec bude jeste co pitvat. Jestli vsechno, co se dalo a bylo pouzitelne k rozboru, nevykuchali Tohle je teda pripad

Zobrazit celou diskusi