Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Sousedka o smrti Moniky (†36) a Klárky (†8): Zabil je, protože žárlil. Byla dcera jeho?

Autor: sch - 
8. srpna 2013
12:12

Sousedka Petra z Karviné o něm spekuluje jako o vrahovi a podkládá svoje tvrzení tím, že na svoji manželku Moniku (†36) žárlil. Jiní sousedé naopak stojí při něm. Otazníků nad tragickou smrtí je stále velká spousta. Kvůli tomu je navíc Petr stále v Egyptě, na přežití tam má asi jenom tři tisíce.

Zatímco kamarádi Petra podpořili a jakékoliv jeho zavinění vyloučili, sousedé mají názor jiný. Už dříve zaznělo, že by to mohl být právě Petr, kdo Moniku a Klárku připravil o život. Jednak kvůli pojistce a jednak kvůli tomu, že Klárka nebyla jeho. To ale Petr zřetelně vyvrátil.

Žárlil

„Byla to atraktivní maminka, která chodila nádherně oblečená a upravená, že se za ní otáčely i ženské. Ani se nedivím, že na ni žárlil. Vše kolem je zvláštní, před odjezdem před spolupracovníky posílal ženě zamilované esemesky, zřejmě už vytvářel alibi. Když jsem ho viděla v televizi, působil na mě, že vše hraje,“ poznamenala exkluzivně pro Blesk Iveta, známá Moniky.

Zůstávají v Egyptě

V Egyptě stále zůstávají jak těla obou mrtvých, tak Petr, kterému egyptské úřady sice pas už vrátily, ale zároveň pro něj platí zákaz cestování kamkoliv jinam mimo Egypt. Vyšetřování se podle ovdovělého otce zbytečně moc táhne, prý je 30 let pozadu oproti Česku. Napjatě tedy stále čeká na jakékoliv výsledky. Na přežití tam mu už ale nezbývá moc peněz, má v přepočtu poslední tři tisíce, z nichž si kupuje jenom vodu.

obcantohotobordelu ( 11. srpna 2013 16:57 )

Jdi s tím do pr´dele...

martahertikova ( 9. srpna 2013 20:55 )

Hezký den. Mezi čtenáři se právě šíří revoluční metoda výdělku peněz, jak pro ženy, tak pro pány.. Pro mě to je skvělá možnost výdělku a je to až neuvěřitelné!! Do práce chodit sice nepřestanu, nicméně když to jde, tak se mi hodí každá snadno vydělaná kačka. Více info na Peterblog.wz.sk

kdoasi ( 9. srpna 2013 13:11 )

Začíná hon na čarodejnice...http://***ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/89223/to-snad-ne-v-egyptske-hurghade-zemrel -za-podivnych-okolnosti-slovak-otravili-ho-tvrdi-dcera.html

kdoasi ( 9. srpna 2013 13:06 )

krab321 ( 9. srpna 2013 11:38 )

Nechodila jste náhodou do školy s Colombem když jste tak dobrá a podle fotky poznáte jaký je a co udělal? A že je arogantní cholerik jste poznala taky z fotky? Spíš bych řekl že Trpišovský je rodina s Vámi!

Zobrazit celou diskusi