Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Pavel (19) v Indii ubodal Markétu (†24): Z vraždy ho usvědčil řidič rikši!

Autor: shp - 
8. srpna 2013
12:57

Brutálně v Indii Markétu (†24) ubodal a její tělo nechal chladnokrevně ležet na zemi v tratolišti krve. Její přítel Pavel (19) pak poranil sám sebe a odjel a z pláže do Tivimu, kde tvrdil, že ho vyhodili únosci. Policii však pravdu odhalil řidič rikši, který ho do města vezl.

Případ vraždy Markéty v Indii se pomalu začíná policie rozplétat. Již je jasné, že jejím vrahem je přítel Pavel, se kterým na dovolenou odcestovala. K jejímu zabití se již pod tíhou důkazů přiznal. Jaký ale může být motiv jeho činu, zůstává záhadou.

Chtěl zamést všechny stopy

Indická policie na tiskovce uvedla, že Pavel Markétu ubodal v úterý ráno mezi třetí a čtvrtou hodinou ranní. Poté se snažil v pokoji penzionu zamaskovat všechny stopy. Zuřivě ze sebe drhnul Markétinu krev, stejně jako z místa činu.

Zvenku zavřel dveře

Poté se Pavel poranil sám na krku a na rukách. Oblékl si dlouhé tričko, aby zranění nebyla vidět, odešel z penzionu a za sebou zamkl dveře. To byla první chyba, kterou udělal. Jakmile pak na místo činu dorazila policie, zjistila, že dveře jsou zamčené zvenku.

Odvoz rikšou

Poté si zavolal řidiče rikši, po kterém chtěl, aby ho odvezl na vlakovou zastávku v Mapuse. Jenže on mu odpověděl, že v tomto městečku žádná stanice není, takže se Pavel nechal odvézt na stanici do Tivimu. Během jízdy si řidič žádných zranění, která Pavel maskoval oblečením, nevšiml.

Šaráda v Tivimu

V Tivimu rozehrál Pavel své divadlo. Svlékl se, odhalil rány a předstíral, že je v bezvědomí. Přivolané policii pak tvrdil, že byl unesen dvojicí mužů. Policii se to ale nezdálo, o případ se zajímala a brzy získala svědectví řidiče rikši. Pavel se pak pod tíhou důkazů během výslechu k vraždě přiznal.

snezny.levhart ( 20. srpna 2013 14:00 )

...nebylo jen "hulení"). K u zjištění (případného) hlubšímu motivu by pomohlo hlubší vyšetřování v historii podivného partnerského vztahu, tedy na české straně.

snezny.levhart ( 20. srpna 2013 13:57 )

Nezdá se mi, že by indičtí policisté případ odflákli, jako jejich egyptští "kolegové". Jsou-li uvedené zprávy důvěryhodné beze zbytku, pak důkazy vypadají přesvědčivě, průběh činu má danou a uzavřenou logiku, kterou nikdo nezpochybňuje mlžením či změnami vysvětlení, postojů: od jistého bodu má policie jasno, situaci dál už jen zpřesňuje, ovšem původní zprávy nepotřebuje nikterak korigovat, natož snad vyvracet... Ale o podezřelém nevíme vůbec nic, hlavně tedy o motivu k tak brutálnímu činu, ačkoliv je to Čech tudíž jistě už čmáralové mohli něco vyčmuchat: kryjí snad nějakého protekčního fracka? Uzamčení pokoje a tvrzení o únoscích jako "alibi" - hmmm, to bych řekl si si "vážně "promyslel do detailu"..., zvlášť, když k tomu únosu chybělo jen pár drobností - tedy únos, a sami "únosci". Tudíž fakticky činil únosce z řidiče rikši, který přeci neměl důvod si vymýšlet, i bez toho se však podezřelý nějak přemístit musel - i když létat evidentně neumí, byť v tom pěkně lítá. jeho motiv by mě skutečně zajímal. ENORMNÍ NÁRŮST KRIMINÁLNÍCH ČINŮ Z KATEGORIE tzv. "domácích zabíjaček" JE MEZI ČESKÝMI PŘÍBUZNÝMI, SOUSEDY A SPOLUBYDLÍCÍMI V POSLEDNÍM ROCE - DVOU NAPROSTO ENORMNÍ, OBÁVÁM SE ŽE I REKORDNÍ... jsou už jen někteří "frikulíni" dnes prostě tak znudění, nebo jsme národ frustrátů, kteří neumí "ve zbrani bojovat" nikde jinde, než proti slabším členům vlastní domácnosti, resp. "obce", civilizačního okruhu konkrétních bližších osob...? O podezřelém by se slušelo přinést více informací. Nechápu, proč jej novináři pořád tolik kryjí. A-propos, zdá se mi to jen z fotky, nebo jí skutečně amputoval levou nohu v koleni? ...Brr. jeden z mých tipů je, že "prostě" mohlo jít o záchvat sadistického psychopata, bez závažnějšího důvodu. Nelogické odklízení stop z místa činu (dal si takovou práci s odstraňováním krve a jiných stop, ačkoliv oběť na místě ponechal, dokonce uzamčel, s tím si už hlavu nelámal: možná je prostě blbý, ale pokud případně jednal pod vlivem drog, asi v tom neb

reknirmareno ( 8. srpna 2013 14:31 )

Ta lokalita je zname drogove misto.Takze?

anka ( 8. srpna 2013 13:59 )

ja si spis myslim, ze byl pod drogama a to byl ten duvod...je to strasny, dalsi dva mlade zivoty pryc

anka ( 8. srpna 2013 13:40 )

proc vymysli, prece nemuze zabit nekoho jen tak....

Zobrazit celou diskusi