Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Výpověď lékaře, který se účastnil pitvy Moniky (†36) a Klárky (†8): Co za zvíře tohle mohlo udělat?

Autor: shp - 
4. srpna 2013
05:02

Doktor, který se v Egyptě zúčastnil pitvy Moniky (†36) a Klárky (†8), se stále nemůže vzpamatovat z pohledu na jejich mrtvá těla. Stále se sám sebe ptá, co za zvíře je mohlo zavraždit. Podle policie byly otráveny, hlavním podezřelým je otec rodiny Petr.

Český rozhlas vyzpovídal Hosáma ad-Dína Hasana Abdoa, ředitele státní nemocnice v Hurghadě , kam vyrazila česká rodina z Karvinska na dovolenou. Podle něj byly Moniky i její dcera Klárka jasně otráveny.

Totální destrukce žaludku

„Když je prohlédli, a bylo to u nás na pitevně, tak zjistili, že u nich došlo k totální destrukci žaludku, a to z důvodu množství jedu, který se do žaludků obou zemřelých dostal. Takovýto jed, když se dostane do žaludku, tak ho rozleptá do takové rosolovité konzistence. Čili je to opravdu hodně, hodně silně toxická látka,“ prohlásil ředitel.

Byl to jed!

„Kdyby to byla otrava z jídla, tak budete mít problémy dva, tři, čtyři dny. Cítil byste, jak to graduje, byly by tam příznaky například hypoglykemie a podobně. Ale tady v tom případě, když to působilo s takovou rychlostí, tak to prostě musel být jed,“ dodal. Policie se přitom přiklání k tomu, že šlo o vraždu.

Byla jak měsíček, dcerka jak anděl

Ředitel vypověděl také, že doktor, který se účastnil pitvy Češek, se z pohledu na jejich těla bez života stále nemůže vzpamatovat. „Doktor, který se účastnil pitvy, říkal: ta žena byla jak měsíček a dcerka jak anděl. Co je to za blázna, za zvíře, které mohlo něco takového udělat?" uzavřel.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

halsar ( 6. srpna 2013 19:55 )

Jiro, ze vas huba neboli. Nerikam, ze se mi z te pakaze v nasem parlamentu nedela zle, ale pri vzpomince na umucene a popravene lidi by me hanba musela fackovat. Prectete si radsi neco o poslednich dnech farare Toufara nebo Pavla Wonky.

tomshark ( 6. srpna 2013 09:50 )

nský hladomor let 1932–1933 (ukrajinsky Голодомор) byl hladomor na územích obývaných převážně etnickými Ukrajinci cíleně způsobený politikou Sovětského svazu.[1] Odhady počtu obětí se v historických pracích pohybují mezi 2,6 milióny[2] a 3,5 milióny;[3] objevují se však i vyšší odhady

tomshark ( 6. srpna 2013 09:48 )

Je k tomu tvrzení nějaký link? Jenom v Rusku zemřelo v důsledku bídy, hladomoru miliony lidí. A to nepočítám politické vraždy, gulagy, kde se komunisté o lidi "starali"

krokodyl ( 6. srpna 2013 05:58 )

Jeste ze jsou tu tací jako ty co tem podnikatelum ukazi, jak se to ma delat... Uz mas zivnostak? NE? Aha ty mas jen plna usta reci, ale skutek utek...

krokodyl ( 6. srpna 2013 05:56 )

Jedinci jako on, musí najít důvod, proč ničeho v životě nedosáhli. Je pro ně samozřejmě těžké přiznat, že jsou neschopní, že neobstáli v konkurenci s ostatníma a tak najdou důvod: kapitalizmus, boháče a podobně. Vždyť je na tom postavená celá levičácká politika. Třídní boj, závist a utvrzování neschopných v tom, že za jejich neschopnost může někdo druhý...

Zobrazit celou diskusi