Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Policista-psovod k pohledání: Za bílého dne zastřelil fenku!

Policista bez důvodu zastřelil nebohou fenku a tvrdí, že ho napadla
Policista bez důvodu zastřelil nebohou fenku a tvrdí, že ho napadla  (Autor: Reprofoto TV Nova)
Autor: sch - 
2. srpna 2013
22:42

Policisté a strážníci u sebe mají zbraň, aby mohli zneškodnit nebezpečného pachatele. V případě strážníka-psovoda z Kladna to ale není tak úplně přesné. Bezdůvodně zastřelil fenku, která si chtěla hrát s jeho psem.

Páníčci si se svojí Amy už nikdy nezahází míček, ani nezaskotačí ve sněhu. O život ji naprosto zbytečně připravil strážník, který navíc dělal psovoda. Psům rozuměl, vyhrál dokonce několik soutěží, o to spíš jeho zkratovité jednání nemůže nikdo pochopit.

Padly dva výstřely, podle svědků i majitelů tří a půlleté Amy úplně zbytečně. „Pes přibíhá, je přes silnici, policista tasí zbraň a dvakrát vystřelí. Bez rozmyslu,“ říká v rozhovoru pro TV Nova zdrcená majitelka.

Fenka prý neútočila, chtěla si jenom hrát s jeho psem. Čeho se tedy bál? Rodině se stále neomluvil, navíc jeho reakce byla překvapivá. „Křičím na něj – vy jste ji střelil; ona na mě úplně stejně – samozřejmě, že jsem ji střelil,“ rozčiluje se majitel.

Co se mu honilo hlavou? Strážník tvrdí, že na něj pes útočil, kamerový záznam ale jeho verzi vyvrací. „Policie šetří případ jako podezření z trestného činu zneužití pravomoci úřední osoby,“ řekla Nově kladenská policejní mluvčí Jana Šteinerová.

seba ( 6. srpna 2013 10:28 )

Po boji je každý generál, já tě na to upozornil první, ty troubo, tak tu teď nemachruj, jak jsi mě přechytračil. A jinak vypni si Caps Lock, tímto způsobem píší jenom blbci, pokud ti to ještě nikdo neřekl a smajlíky, používají jenom ti, kteří už jsou u zadele s dechem. Jinak mezi jednotlivými slovy se dělají mezery, ale to dnes už vědí i děti předškolního věku.

seba ( 4. srpna 2013 10:51 )

Ty pitomečku, to že jsem zkopíroval část tvého příspěvku, jsem tě jenom upozornil, jaký jsi trotl, když napíšeš, že se děti chovají jako zvířata(ve smyslu chovu ). Ukázal jsem ti, jak si na tom se svým IQ. A jenom pro upřesnění, já žádného psa nemám, nevím kde jsi získal tuto informaci, pleteš si dojmy s pojmy, ale psi mi absolutně nevadí, spíše mi vadí takoví lidé tvého typu. Vesměs pejskaři jsou dobří lidé, najdou se samozřejmě vyjímky, tak jako mezi dobrými lidmi, se najde pako, jako ty. V každém případě policajt, i když byl pes na volno a navíc psovod, neměl žádné právo psa zastřelit. Pokud se domníval, že je ohrožen na životě, měl s sebou svého psa, tak k zabránění útoku na jeho osobu, mohl v prvé řadě použít psa, který je cvičený a potom podle vyhodnocení situace jednat dál. Oni takoví magoři nemají daleko k tomu, aby zastřelili člověka. Daleko jednodušší je, tvrdit, že ho pes napadl a proto ho musel zastřelit. Kamerový systém jasně dokázal, že policajt je prolhaný hajzl. Doufám, že ho řádně potrestají, zaplatí psa nového a vyhodí ho od policie.

seba ( 3. srpna 2013 13:58 )

uleví.

seba ( 3. srpna 2013 13:58 )

Ha, ha, ha, tak jsem si myslel, že jsi alespoň na úrovni té páté třídy, ale to jsem se šeredně spletl, ty jsi akorát schopný papouškovat to, co ti předepíšu já. No, co se vůbec divím, nejhorší je srážka s b*l*b*c*e*m nbcz, úvahou retardovaný pubescent, který by rád světu ukázal, jak je namachrovaný, ale nikdo mu to nežere, maximálně tak Pavlík. Ty až dostaneš rozum, tak se ti hódně

seba ( 3. srpna 2013 12:58 )

Neopakuj se ty blbečku po mně a mluv svými slovy, ale to by ses musel na to vzmoci. " Máš pravdu v tom, že dříve nebylo tolik blbů, co si pořídili čokly, které nynější majitelé nezvládají a jsou natolik bezohlední, že je nechávají volně pobíhat. Je mi tě líto, že musíš hledat společníka jinde než ve vlastní smečce, ale je to pořád lepší, než kdybys stejným způsobem choval dítě, protože blb jako ty se na nic jiného ani nezmůže ". Víš, co si ty m*a*g*o*r*e vůbec napsal, tak si to po sobě alespoň přečti. Chová se zvěř, ale to takové pako jako jsi ty asi nepochopí. Buď rád, že dýcháš a neopruzuj tady svými chytrými příspěvky na úrovni dítěte páté třídy. Vezmi se za ruku s Pavlíkem a rozeběhněte se proti zdi, určitě vám to udělá dobře. Možná se vám oběma rozsvítí. Přeji oběma krásný den.

Zobrazit celou diskusi