Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Záhadná smrt Moniky (†36) a Klárky (†8) v Egyptě: Mrtvé ležely na zemi!

Autor: shp - 
2. srpna 2013
18:41

Na hororové dovolené v Egyptě měl Petr najít svou manželku Moniku (†36) a dcerku Klárku (†8), které zemřely pravděpodobně na otravu, mrtvé nad ránem. Prý zemřely ve spánku. Podle vyšetřovatelů však nebyly v posteli, ale na zemi, informovala TV Nova.

Případ tragicky zesnulých blonďatých andílků Moniky a Klárky je čím dál záhadnější. I když jejich smrt vypadá na otravu, odborníkům se nechce věřit, že by to bylo z jídla. „Bylo-li by to z jídla, tak vezmeme-li hmotnost matky, to jest dospělé ženy, a osmiletého děcka, tak ten hmotnostní rozdíl je tam velmi výrazný, proto asi při tom požití jídla by došlo dříve ke smrti toho děvčete a následně až později té matky,“ řekl Primě soudní znalec Jiří Hladík.

Proč nebyly v posteli?

Podle egyptských vyšetřovatelů, kteří do hotelového pokoje Čechů přišli jako první, navíc těla Moniky a malé Klárky ležela na zemi. Přitom měly zemřít ve spánku, takže by bylo logické, aby byly v posteli.

Hýbal s těly otec?

Je tedy možné, že s nimi zoufalý otec ve snaze probudit je hýbal. Ale až tolik, aby jejich těla shodil na zem? Celý případ čím dál víc zavání trestným činem a nelze vyloučit, že blonďaté andílky někdo otrávil úmyslně.

Těla převezou zítra do Česka

Těla zesnulých Češek budou z Egypta do naší vlasti přepravena zítra. Stále se přitom čeká na výsledky jejich pitvy, která byla provedena dnes. Právě ony by mohly případ více osvětlit.

zirafa ( 2. srpna 2013 22:20 )

farah: tak to mi uniklo......

farah ( 2. srpna 2013 21:43 )

ale myslím že ji nějaký ctitel splatil, když hrozilo že o barák přijde...

zirafa ( 2. srpna 2013 21:42 )

tomik, co znamená to czobolandane?

zirafa ( 2. srpna 2013 21:36 )

no, já mám dojem, že na tom baráku je exekuce.......

zirafa ( 2. srpna 2013 21:34 )

Popeluško, níže najdeš vysvětlení.....

Zobrazit celou diskusi