Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Syn (9) Monyové (†44) trpí: Ztratil mámu a teď i ochránce!

Autor: pie - 
3. srpna 2013
05:01

Přesně na den je to dnes dva roky od chvíle,  co byla v Brně ubodána spisovatelka Simona Monyová (†44). Vrahem byl její exmanžel Boris Ingr (47). Ten si nyní odpykává patnáctiletý trest ve valdické věznici. Smutné je, že jejich syn Šimůnek (9) nyní ztratil svého opatrovatele a ochránce, strýce Gustava Urbánka (43).

Po spisovatelce zůstaly tři synové. Michal (25), Dominik (21) a Šimůnek. Ten půjde po prázdninách opět do školy. O něho měl starat Gustav Urbánek, bratr Monyové. Ten ale kvůli milence opustil manželku, se kterou má ještě dvě nezletilé dcery. Opustil tedy i Šimůnka.

Pomáhá rodina

Jeho žena Dana na vše zůstala sama, stará se navíc o provoz hospody, nad kterou děti bydlí. „Paní Dana byla prý u psychologa a ten určil, že Urbánek je nevyzrálá osobnost a že nikdy nebude spokojen se svým životem a že nikdy nebude připraven na otcovské povinnosti,“ řekl Blesku člověk znalý poměrů, který si nepřál být ale jmenován. „Šimůnek je v pohodě,vyrůstá s ostatními dětmi. Na manžela nechci házet žádnou špínu, i na něho toho bylo moc. Se Šimůnkovou výchovou mi pomáhají rodiče i tchýně s tchánem,“řekla Blesku Dana Urbánková.

Vrah chce syna

„Mám informace, že se Urbánek odstěhoval od rodiny. To by mi mohlo pomoci v boji o Šimůnka. Každé podnikání, do kterého se kdy Gusta pustil, dopadlo špatně. Snad to Dana zvládne. Je hodná, ale nevím, jak na ni dopadne současná situace,“ vzkázal Blesku z valdické věznice Boris Ingr, vrah Simony Monyové.

buban ( 3. srpna 2013 19:08 )

Samozrejme ze ja nevim vubec nic o nicem, ani o tom, jak se tisknou knihy. Ovsem je take moznost, ze spisovatel/ka ovlada svuj rodny jazyk natolik, ze korektora ani nepotrebuje.

buban ( 3. srpna 2013 18:52 )

Jak uz jsem tu drive psala-ale tento muj prispevek tu neni-zadna z nas, predpokladam, nebyla pri predavani "rukopisu" tiskarne. Ale predpokladam, ze autor knihy, byt by to snuska nesmyslu byla, si vytisk sve knihy precte-no a tam pak prijde na to, ze mu to tiskarna zmrsila. Pak snad nasleduje zmena tiskarny-nebo ne? Cestina, tak krasny jazyk, se muze mrsit?

buban ( 3. srpna 2013 18:42 )

No, ona tato "spisovatelka" toho nevydala zrovna malo, zrovna malo ji to neneslo-tak si snad mohla dovolit lepsiho vydavatele a snad i korektora, ne?

buban ( 3. srpna 2013 18:38 )

Dik za to, jak jsi me pekne otituloval. Doted jsem Te povazovala za dusi spriznenou a slusneho cloveka.

bersimalinecka ( 3. srpna 2013 12:04 )

dobře si pamatuji jak tehdy byla policie pod tlakem veřejnosti - média z ní udělaly modlu týraných žen!Jen jsem se někde zmínila a dala odkaz kde upozorňoval novinář na to,že jí nebyl alkohol cizí a že se dokonce chystala s nějakým politikem na dvolenou tak by mě málem ukamenovali.Všechno nega se okamžitě mazalo.

Zobrazit celou diskusi