Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Po smrti blonďatých andělů zůstává otec v Egyptě: Vyslechli ho a vyměnili pokoj

Autor: sch, evak - 
1. srpna 2013
14:46

Nad tragickou smrtí blonďatých andělů Moniky (†36) a dcery Klárky (†8) se vznáší řada otazníků, které by rádi rozluštili i vyšetřovatelé v Egyptě. Otce, který své dva miláčky našel mrtvé v posteli, už vyslechla policie. V hotelu zatím zůstává, navíc bez dozoru. O případu se rozpovídal recepční.

Podivné chování otce, zvláštní pozice zesnulé holčičky, neznámá látka, kterou se otrávily. Takové otázky začaly lidem vrtat hlavou poté, co se v případu objevily nové informace. A pravděpodobně tyhle věci zajímaly i tamní vyšetřovatele.

Promluvil recepční

Pro Blesk exkluzivně promluvil vedoucí recepce hotelu Titanic Palace Mohammed El-Hawry o současném stavu Petra K., který po pobytu v nemocnici nemohl odcestovat domů, ale kvůli vyšetřování se vrátil do resortu.

„Tento muž není ve stejném pokoji jako předtím. Vyměnili jsme mu ho. Bližší informace nemůžeme podat, jelikož vyšetřování stále probíhá.“

Po chvíli se ale El-Hawry přece jen rozmluvil. „Policie už muže vyslechla, ale jinak ho nehlídá. Rezervaci má do 5. srpna, ale zatím nevíme, jestli neodletí dřív. To záleží na policii,“ dodal.

Pitva proběhla

Zatímco návratu do Česka brání otci stále probíhající vyšetřování, těla zesnulých andílků už jsou připravena. V pátek z Egypta navíc odlétá český lékař Petr Kolouch, který vyšetřoval klienty hotelu a zjišťoval možnou příčinu nákazy. Údajně už měla proběhnout i pitva obou těl, Česko ale zatím oficiální zprávu neobdrželo.