Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Příběh Rozárky z Václaváku: Otec - feťák, který se vykašlal na dcerku, surově napadl reportéry

29. července 2013
16:52

Žádné výčitky svědomí, žádná pokora. Otec Rozárky (2), která se ocitla sama uprostřed Prahy v rukou bezdomovců, místo odpovědi na otázku, proč se na andílka s modrýma očima vykašlal, surově napadl reportéry.

Reportéři, kteří čekali na otce Rozárky před policejní stanicí v Benediktské ulici v Praze, kde byl muž u výslechu, měli těžký úkol. Zjistit proč se na dívku vykašlal a nechal ji napospas bezdomovcům na Václavském náměstí. Místo odpovědí na otázky se jim však dostalo jen urážek. "Vy zm*di!" křičel na novináře. V jednu chvíli se mu podařilo vysmeknout policistovi a jednoho reportéra praštit surově do hlavy.

Za vším jsou drogy?

Matka dvouleté dívky je už dva týdny v ruzyňské vazební věznici kvůli problémům s drogami. Dceru před zadržením předala svému příteli, který je údajně také drogově závislý. Jestli se jedná právě o zadrženého otce Rozárky zatím není jasné.

Podle svědků ji pak muž v sobotu odložil na hlídání bezdomovcům. Pro Rozárku se však už nikdo nevrátil.  Ti pak holčičku dali dalšímu muži, který zavolal policii. Ihned se rozeběhlo rozsáhlé pátrání. O dívku však neměl nikdo zájem a tak ji policisté převezli do kojeneckého ústavu Thomayerovy nemocnice. Až v neděli pozdě večer se na policii přihlásil dívčin dědeček.

Právě on přišel v pondělí v doprovodu neznámého muže vnučku navštívit. Jak se později ukázalo, šlo o otce Rozárky. Policisté ho okamžitě zatkli a odvedli v poutech. "Dnes krátce před polednem se přímo do kojeneckého centra dostavil otec dívenky, kterého tam však po chvíli policisté zadrželi, a to pro podezření z trestného činu opuštění dítěte," uvedl policejní mluvčí. Otci hrozí až tři roky vězení.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

chochochin ( 5. září 2014 23:34 )

ano je to hrozne...ALe mimochodem vsimli jste uz nekdo toho ze matkam ktere v toehotenstvi uzivaji pervitin se rodi POUZE BLONDATE deti ,ktere jsou nadherne chytre intelligentntni nadane hyperaktivni no proste deti arijskeho typu... ;-)....a jsou to vsechno uzasne deti......a nekdy zbytecne trpi

mirice ( 30. července 2013 23:51 )

máma pěkná kráva! nikde nepíšou,že své druhé dítě skoro utopila,když byl starý jako rozárka!

kaluze ( 30. července 2013 21:21 )

Urcite si ten otec chtel rychle neco sehnat,tak tu malou berusku nechal venku pohlídat aby nebil nápadne kdo ví proc si jí zase nevyzvedl,urcite toho liztuje,protoze prej tu malou miloval,no prála bych tomu malému slunícku aby si jí mohla vzít její babicka nebo teta v ústavu nebo v nevlastní rodine by také zila obre,ale vlastní rodina je stejne pro t deti nejlepsí.Protoze ty deti kdyz vyrostou tak stejne hledají své koreny a to uz je potom takové tezké pro ty deti.

ivuska1 ( 30. července 2013 11:54 )

I kdyz socialka nepracuje tak, jak by mela.

ivuska1 ( 30. července 2013 11:53 )

Socialni odbory nadelaji vice skod jak uzitku.

Zobrazit celou diskusi