Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Andílek z Václaváku: Před kojeňákem zatkli Rozárčina otce!

Autor: ljš - 
29. července 2013
13:14

Více než čtyřiadvacet hodin se o blonďatou holčičku s modrýma očima nikdo nezajímal. Dnes však za Rozárkou (2) do kojeneckého ústavu přišel její dědeček a otec, kterého policie na místě zatkla!

Před kojeneckým ústavem Thomayerovy nemocnice se dnes odehrála dramatická scéna. Rozárku tam přišel identifikovat její dědeček, kterého doprovázel také otec holčičky. Toho však policisté před budovou zatkli a odvedli v poutech.

"Dnes krátce před polednem se přímo do kojeneckého centra dostavil otec dívenky, kterého tam však po chvíli policisté zadrželi, a to pro podezření z trestného činu opuštění dítěte. Za tento trestný čin hrozí otci malé dívenky až tři roky vězení, uvedla policejní mluvčí.

Opustili ji

Dnes také vyšlo najevo, že policie Rozárčinu matku zatkla už přibližně před 14 dny. Ta holčičku předala svému příteli, který je stejně jako ona údajně drogově závislý. Zda se jednalo právě o otce dítěte, který dnes přišel do kojeneckého ústavu, zatím není jasné.

Podle svědků ji pak v sobotu předal na hlídání bezdomovcům a už se pro ni nevrátil. Ti pak holčičku dali dalšímu muži, který zavolal policii. Od té chvíle se rozběhlo velké pátrání po její totožnosti a rodičích. Záhada byla vyřešena až v neděli pozdě večer, kdy se policii nakonec přihlásil Rozárčin dědeček.

odetka.odetka ( 29. července 2013 16:06 )

odetka.odetka ( 29. července 2013 16:05 )

Jezismarja, ta ma nadherny usmev. Jeste ze ti bezdomovci meli rozum. Otec bude asi stejny hajzlik jako maminka. A co je to za prarodice, kteri nchaji takove male dite v peci matky, ktera bere drogy a navic je v lapaku. Zadny clen teto rodiny si takove uzasne dite nezaslouzi.

anna1234 ( 29. července 2013 15:40 )

...ty taky dovedeš pochválit??? to zírám

baronessa ( 29. července 2013 15:04 )

Když si jen pomyslím, co všecko se mohlo stát...mohla se stát obětí pedofila, mohli ji unést a zneužívat ji k natáčení pornofilmů, mohla vběhnout pod auto - neuvěřitelný příběh. Stáli nad ní všichni svatí.

manizna ( 29. července 2013 14:17 )

Podle toho , jak se holčička nebojí cizích lidí a je šťastná a byla i pěkně oblečená , není to týrané dítě a spíš je divné , co se stalo , že se otec nyní tak zachoval a to opravdu ani moc na otce nadávat néjde , jako nešťastné dítě se tak nechová

Zobrazit celou diskusi