Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Další český turista se ztratil: Na Sibiři v Rusku po něm pátrají desítky lidí!

V Rusku hledají českého turistu, který se převrhl na kajaku (Ilustrační foto)
V Rusku hledají českého turistu, který se převrhl na kajaku (Ilustrační foto)  (Autor: ČTK)
Autor: ČTK, lm - 
28. července 2013
11:21

V Jakutsku na Sibiři hledají českého turistu, který se převrhl na kajaku a unesl ho proud řeky. Informovala o tom dnes ruská agentura Interfax s odvoláním na republikové ministerstvo pro mimořádné situace.

Podle záchranářů se nešťastná událost odehrála dnes na řece Agajakan. Kajakář má na sobě neoprenový oblek a záchrannou vestu. Vybaven je prý i prostředky potřebnými pro přežití.

"K pátrání byla vyslána sedmičlenná skupina záchranné služby (automobilky) KamAZu. Kromě toho na místo letí vrtulníkem ještě jedna skupina pátračů," citoval Interfax ze zprávy ministerstva.

Agentura dodala, že nezvěstného Čecha nyní hledá celkem 28 lidí.

jirkasirka01 ( 29. července 2013 12:11 )

Pane osle a mrdounberlusconi kdo Vám dal taková přiléhavá jména? Čím méně o věci víte o to více můžete hýkat. ŽIJTE BLAZE

osel ( 28. července 2013 12:58 )

Priklad: http://***reflex.cz/clanek/zpravy/51209/serial-jiriho-x-dolezala-slunickovi-clovickove-4-dil-totaln i-arogance.html

osel ( 28. července 2013 12:57 )

Skoro by som povedal, ze sa zacinaju objavovat (slovami J.X. Dolezala z Reflexu) "slunickovi turiste", t.j. turisti, ktori si myslia ze tulat sa po volnej a neznamej prirode je nieco podobne a priblizne rovnako bezpecne ako tulat sa po asfaltovych uliciach. A zacina ich by -- zda sa mi-- coraz viac. Trochu sebakritiky a realistickeho odhadovania svojich schopnosti by mozno nezaskodilo.

Zobrazit celou diskusi