Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Fikce nebo realita? Atentát na Bonda Krejčíře spáchal filmař!

Autor: ljš - 
25. července 2013
13:20

Radovan Krejčíř nejspíš neměl ani tušení, jak blízko pravdě byla jeho slova o životě v duchu filmů s Jamesem Bondem. Atentát na něj totiž údajně spáchal filmař z Kapského města!

Podle jihoafrického serveru The Star pátrají policisté v souvislosti s atentátem na Radovana Krejčíře po muži, který pracuje v Kapském městě jako tvůrce speciálních filmových efektů.

Ten českému mafiánovi připravil scénu jako z akčního filmu, tvůrci bondovek by se za ni jistě stydět nemuseli. Jen by Krejčíř asi raději nebyl v hlavní roli. Kulky z důmyslné zbraně umístěné v prázdném autě a odpálené na dálkové ovládání ho totiž minuly o pouhý metr.

Není zatím jasné, zda se podnikatel dostal do konfliktu s lidmi z tamního filmového průmyslu, nebo jde o sólovou akci šíleného filmaře. Pravdu zná jen sám atentátník, po kterém policisté pátrají.

"Hodně mě to překvapilo, ale nechystám se najmout si bodyguardy nebo něco takového," řekl Krejčíř novinářům z deníku The Star.

bonyaklid ( 25. července 2013 18:32 )

 Že by se Ráďa spíš než Bondem inspiroval filmovým Sašou Bělovem? Totálně okopčené z Brigády.

itartas ( 25. července 2013 16:33 )

ivoadler: zklamání v tom, že dávám přednost chladné hlavě a argumentům nikoliv vášním všeho druhu....

ivoadler ( 25. července 2013 15:37 )

Tos mě zklamal, itartasi, já myslel, že to bylo jen za komoušů, ale teď už to v žádném případě nepřichází v úvahu. Orgány činné v trestním řízení jsou jako psi - někdo jim musí dát povel "kousni". A ten povel chyběl. On ostatně chybí i dneska - viz výrok Nejvyššího soudu. Oba případy - Krejčíř i trafikanti mají jednoho společného jmenovatele - zlodějna na úkor nás, občanů.

ivoadler ( 25. července 2013 15:28 )

Ocenil bych, kdyby to bylo dílo našich "lovců lebek" a jednoznačný vzkaz: Krejčíři, mazej domů a postav se před soud, jinak tě tu odprásknem. A věděl bych o dalších kandidátech, co takhle ten dobrodruh z Baham?

itartas ( 25. července 2013 15:04 )

Kde byl Ištván se svojí 400 člennou partou tehdy a proč tento člověk unikl OČTR přímo před nosem, že by sledovačka nějaké sokyně v lásce včetně rozdávání trafik, které se rozdávaly od nepaměti byly pro společnost více společensky nebezpečné?!

Zobrazit celou diskusi