Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tohle je matka bestie, která zavraždila své děti!

Autor: kla, rvs, Ondřej Požár - 
20. července 2013
05:00

Zrůdná matka Michaela H. z Vlasatic u Brna má tvář. Toto je jednatřicetiletá žena, která zavraždila své tři nemluvňátka. Fotografii bestie, přinesla Tv Nova ve svých Televizních novinách.

Čin Michaely H. z Vlasatic u Brna, nemá obdoby. Když policisté, kteří ve čtvrtek přijeli do domu ve vesnici nedaleko Brna, byli v šoku.  Ve sklepě našli tělíčka tří nemluvňat. Minulý rok nejprve zrůdná matka ukryla ve sklepě čerstvě narozená dvojčata. Před  několika dny zabila další dítě a ukryla ho vedle soourozenců.

Michaela H. žila v domku, kde byly děti nalezeny, společně se dvěma staršími dětmi a manželem. Prvními obětmi se stala dvojčata"První dvě vraždy spáchala obviněná matka zhruba před rokem, kdy novorozence krátce po porodu usmrtila. Tělíčka ukryla ve sklepě," popsal v pátek policejní ředitel Leoš Tržil.

Odhalení třetí vraždy

"V září znovu otěhotněla, těhotenství mělo normální průběh. Žena pravidelně docházela na gynekologii," uvedl policejní ředitel. "Právě gynekolog nám oznámil podezření z trestného činu. Žena k němu totiž přišla po porodu a tvrdila, že dítě zemřelo při porodu. Plod byl ale zcela zdravý a gynekolog proto začal její tvrzení prověřovat," dodal. Když lékař zjistil, že mu žena lhala, zavolal policii. Ta včera prohledala dům i sklep a mrtvé děti našla.

Už se přiznala

Poté, co ve čtvrtek pozdě večer odvezla Michaelu policie, mladá vražedkyně se prý k zabití svých dětí přiznala. Policie jí obvinila z trojnásobné vraždy, za kterou jí hrozí až doživotní trest.

burgermiky ( 21. července 2013 10:23 )

Mohla jít na potrat, když ty děti nechtěla. Paradoxně si vybavuju případ mladé romky s paterčaty, co se spustilo na její hlavu kvůli finančním darům...a přitom se tato maminka na svoje děti s úsměvem těšila, dneska se o ně vzorně stará a jisté je, že i kdyby nic nedostala, svých dětí by se za nic nevzdala.

palomita66 ( 20. července 2013 11:30 )

I z té rozostřené tváře lze poznat, že se jedná opět o BÍLOČESKOU vraždící svi*ni !!!

andorea ( 20. července 2013 10:20 )

Musí to být šok pro ty děti, takhle z hodiny na hodinu přijít o mámu, protože ta se z vězení jen tak nedostane. Jinak nepovažuji za možné, aby by manžel nepoznal těhotenství s dvojčaty.

janamorava ( 20. července 2013 07:57 )

Titulek, který probudí zvědavost, a pak rozostřená tvář. Trochu laciný fígl.

luder ( 20. července 2013 07:24 )

Trochu divná tvář, já žádnou nevidím!

Zobrazit celou diskusi