Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pojišťovna modelce zaplatila silikony, na chlapce (2) s obrnou se vykašlala

Pojišťovna odmítla zaplatit operaci ochrnutému Oliverovi (2), na silikony modelky ale peníze měla
Pojišťovna odmítla zaplatit operaci ochrnutému Oliverovi (2), na silikony modelky ale peníze měla  (Autor: facebook.com)
Autor: šim - 
17. července 2013
11:17

Pro ty, kteří by si mysleli, že nepořádek ve zdravotnictví je jen u nás, máme ve všem tom zmaru jednu dobrou, byť poněkud hořkou, zprávu. Příklad z Velké Británie je taky nepováženou. Tamní Národní zdravotní služba zaplatila modelce zvětšení prsou, chlapec s obrnou se však peněz na operaci nedočkal.

Dvouletý Oliver prodělal dětskou mozkovou obrnu, kvůli které nemůže chodit. Pomohla by mu operace za 750 tisíc korun. Tu však musí jeho rodina zaplatit ze svého. Pojišťovna ji prý neuhradí s odůvodněním, že tento zákrok nespadá do běžně hrazených operací. „Olivera vychovávám sama a nemám žádné peníze,“ pláče nešťastná Oliverova matka.

A nyní případ druhý. Dvaadvacetiletá modelka Josie Cunningham je naprosto zdravá (duševní zdraví zřejmě posudkoví lékaři v pojišťovně nezkoumali). Jediným jejím problémem, kterým se trápila, bylo poprsí, s nímž nebyla spokojená. Proto podala na pojišťovnu žádost s odůvodněním, že jí plochý hrudník ničí život. Pojišťovna vyhověla a britští daňoví poplatníci jí zafinancovali implantáty velikosti 36DD.

Josie dostala na operaci příspěvek ve výši 144 tisíc korun. „Nová prsa mi změnila život. už se nemůžu dočkat, až mě nafotí nahoře bez. Chci, aby svět viděl moje nové já, chci peníze a slávu. A nová prsa mě k tomu přivedou,“ jásá Josie, která by svým hrudníkem strčila do kapsy i naši tuzemskou silikonovou krasavici Dominiku Mesarošovou.

V cestě na vrchol modelingu jí nebudou stát ani její dvě děti, které nechá na výchovu u rodičů.

abc321 ( 17. července 2013 16:10 )

Stejnej b*rdel jako tady. Ne nadarmo se Nečas se svejma "reformama" inspiroval u britských konzervativců.

jana999 ( 17. července 2013 14:49 )

tady nejde o to, kdo dal co do systému, matka možná zaplatila víc daní než ta pipka, tady jde spíš o to, že na takový voloviny, který spadají do kosmetiky a ne do mediciny vyhodila národní pojištovna prachy a pak nejsou na nemocné.

lunatic ( 17. července 2013 14:23 )

Dneska nemusím brát názory jiných v potaz - jelikož jsem se dopracoval velké nezávislosti ... to však nic nemění na tom,že je můžete,ostatně,jako i já formulovat ... ano-matka na mě hrdá je;dnes již si i osvojila můj pohled na věc,když cynicky říkám :"Po nás potopa."-oba se smějeme

privaci ( 17. července 2013 14:14 )

blesk informuje jen z poloviny... ona si nechala zvetsit prsa za penize danovych poplatniku, ale ted jse chce opet zmensit, protoze se nyni citi diskriminovana, ze nemuze kvuly velikosti prsou najit praci... takze NHS vyhodili penize danovych poplatniku za zvetseni prsou a ted vyhodi opet penize za zmenseni prsou a chudak dite zatim umira, vsude je bordel !!! vice v clanku na daily mail uk...

sharusha ( 17. července 2013 13:52 )

no tak to ten chlapec bude asi jako vy chladný, nevšímavý a bezcitný... takový, jak se k němu okolí chová...

Zobrazit celou diskusi