Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

V Brně není nuda, mají tam pěkně rušno: Přestaly jezdit vlaky

Autobusy rozvážejí cestující na jiná nádraží
Autobusy rozvážejí cestující na jiná nádraží  (Autor: Blesk – Ondřej Požár)
Autor: op - 
16. července 2013
07:30

Až do 11. srpna bude muset řada cestujících, zvyklých jezdit vlakem z hlavního nádraží v Brně, přesedat na autobusy či MHD. V Křenové ulici se totiž opravuje viadukt.

S opravami podjezdu u nádraží v centru města se začalo už o víkendu. Některé vlaky směrem třeba na Havlíčkův Brod či do Hulína hlavním nádražím vůbec neprojíždějí a lidé se musí smířit s přestupy.

„Jela jsem o víkendu z Brněnska na Vysočinu. A přesedala jsem na jiný vlak už v Modřicích. Bylo to v pohodě, všude stojí informátoři nebo cedule,“ řekla Gabriela Strnadová (36).

Někteří cestující si však stěžovali, že na dolním nádraží v Brně, odkud jedou hlavně mezinárodní rychlíky, se nedají koupit jízdenky.

endynka47 ( 16. července 2013 10:40 )

Brno je největší město pak je kopa hnoje,pak nic a nakonec jsou cajzlové,že jo pééééépo,jinak k těm vlakům č.d.jsou apsolutně neschopna ,první den prázdnin a pořádně se jim to vymklo z rukou,lidé čekali 2 hod. na peroně,nikdo nic nevěděl ajzlbonáci také nic nevěděli a ti co měli informovat seděli za zavřenými dveřmi u kávičky,apsoludně neschopni,lépe je jezdit autobusem a do cajzlova jet vlakem ,tam se dostane tak za týden a to ještě stopem.

britva ( 16. července 2013 08:51 )

Brno je ta vesnice mezi Prahou a Vídní metromix.cz

Zobrazit celou diskusi