Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Rande naslepo přes Facebook: Opilá dívka (17) chtěla uškrtit nápadníka (20)!

Opilá dívka (17) se snažila uškrtit svého nápadníka (20)
Opilá dívka (17) se snažila uškrtit svého nápadníka (20)  (Autor: profimedia.cz - ilustrační foto)
Autor: shp - 
15. července 2013
14:15

Rande naslepo přes Facebook si již v životě nedomluví mladík (20) z Brna. Poté, co přišel na takto domluvenou schůzku, se na něj dívka (17) vrhla a začala ho škrtit s tím, že chce, aby zemřel. Nápadník, který se stal obětním beránkem, si ale naštěstí zvládl přivolat na pomoc policii.

Zoufalý mladík volal na tísňovou linku s tím, že ho chce dívka, se kterou se kterou šel na rande na slepo, ho chce zabít. Snažila se ho uškrtit, a když se vlezl do auta, tak do jeho vozu neustále kopala. Přivolaní strážníci nestačili valit bulvy a pendreky, když do Rakovnické ulice v Brně přijeli a zjistili, že sedmnáctiletá dívka na místě řádí jako smyslů zbavená.

V krvi měla 1,81 promile alkoholu

Mladá dívka se chovala naprosto nekontrolovatelně a dostala záchvat agresivity. Strážníci proti ní použili donucovací prostředky, dotyčná se ovšem unavila a zklidnila asi až po třech minutách. Hlídka jí nasadila pouta a neustále ji uklidňovala. Dívka totiž by byla namol opilá, v krvi měla 1,81 promile alkoholu.

Chtěla ho zabít, protože je bezcenný

Napadený mladík nebyl ve své kůži, měl odřené ruce, bradu i krk, na němž měl viditelné otlaky od rukou útočnice. Strážníkům řekl, že s dívkou si domluvil schůzku přes sociální síť a nic víc o ní neví. Agresorka jako vysvětlení svého útoku řekla jen to, že mladík je bezcenný a údajně ho chtěla zabít.

manolla1 ( 16. července 2013 08:04 )

Ne vždy "rande" přes internet, aj. splní svoji úlohu ..., lidé jsou hloupí - nepoučitelný!

Zobrazit celou diskusi