Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Učitel žákovi (16) posílal sprosté smsky: Mladík se kvůli tomu oběsil!

Autor: INT, lm - 
14. července 2013
16:07

Neobvyklý případ se projednával před soudem ve Velké Británii. Učitel na základní škole Iwan Harding (34) byl obviněn ze sexuálního obtěžování poté, co si vyměňoval nepatřičné textové zprávy s teprve šestnáctiletým Anthonym Stubbsem. Když tajemství vyšlo na povrch, mladík se oběsil.

Anthony zmizel v listopadu minulého roku po hádce se svou osmnáctiletou přítelkyní Charlotte Mason, se kterou měl tehdy tříměsíční dceru. Právě jeho přítelkyně přišla na to, že si vyměňoval obscénní textové zprávy s učitelem. Anthony se zřejmě krátce po útěku z domova oběsil v nedalekém lese, jeho tělo se ale našlo až po dvou měsících.

Učitel se svého žáka v smskách ptal na velikost jeho mužství, oslovoval ho jako "nadrženého chlapce" a nabízel mu sex ve školní uniformě. K tomu mu posílal obnažené fotografie a jednou dokonce i gay porno. Ke kontaktu mezi nimi ale nikdy nedošlo.

Iwan a Anthony se poznali na internetové seznamce. I přesto, že členům musí být alespoň 18 let, Anthony zde byl zaregistrovaný pod přezdívkou "mladý a sexy gay". Iwanovi prý tvrdil, že je mu 17 let.

Učitel nebyl zdaleka jediný, s kým si mladý tatínek dopisoval. Na telefonu vyšetřovatelé objevily konverzace s dalšími 14 muži. S desítkou dalších hovořil přes skype.

Iwan obvinění ze sexuálního obtěžování odmítal. Učitel byl nakonec zproštěn všech obvinění.

pupak ( 4. prosince 2014 00:56 )

Asi si chtěl vyzkoušet polohu "zezadu" a být vepředu. Takhle si vyzkoušel polohu vismo a byl dole. Na fotkách fakt jak tydýt vypadá. Cudák dítě a přítelkyně, když se nechala zbouchnout mladistvým Bukvou Bukvatyrem.

lennne ( 14. července 2013 22:44 )

Proc se hned vesel?....ty dnesni kluci jsou mekkosrdcaty az hruza. Kdyby byly 50ty leta chapu, ale dnes?

jahodove_ticho ( 14. července 2013 19:33 )

Takže na gayseznamku moc mladej a k nabouchání starší holky akorát? To byl asi dobrej týdýt...

jecmen44 ( 14. července 2013 17:51 )

"Učitel se svého žáka v smskách ptal na velikost jeho množství," .......co to může být to,....množství?? ...Bůh ví na co se ho vlastně ptal.

Zobrazit celou diskusi