Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Drsný konec love story v Koclířově: Starosta surově zmlátil svoji přítelkyni!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: sch, sto - 
13. července 2013
17:17

Hádka na ulici, drsná bitka, útěk do kanceláře! To je krátký, ale ostrý scénář úterního incidentu! Starosta obce Koclířov na Svitavsku Jaromír Lenoch po hádce surově zmlátil svoji přítelkyni. Za bílého dne!

Páreček si nemohl vybrat lepší místo na hádku než chodník před tamním obecním úřadem!  A ještě ke všemu za bílého dne před zraky dalších lidí! „Napadení Martiny B. je fakt. Ona údajně během jejich společné cesty Koclířovem hysterčila, tropila scény,“ řekl Blesk.cz Lenochův nástupce Jiří Tesař.

„Musela ji ošetřit záchranka. Viděl jsem ji potom druhý den, měla podlitiny na obličeji, ovázanou pravou ruku a na krku límec,“ popsal události Tesař.

Zmlátil ji foťákem

„On měl nějaké finanční problémy, půjčil si milion na opravu své fary, kde bydlel. Asi se kvůli tomu pak pohádali,“ řekl Blesk.cz očitý svědek, který si přál zůstat v anonymitě.

Podle očitého svědka, obyvatele Koclířova, který si přeje zůstat v anonymitě, přítelkyni starosta zmlátil foťákem. Jenom chvilku trvalo, než si pro šíleného násilníka přijela policie!

„Svitavská policie šetří incident, k němuž mělo dojít v uplynulých dnech v jedné z obcí na Svitavsku. Případ je šetřen pro podezření ze spáchání přestupku proti občanskému soužití. Jelikož ve věci i nadále probíhá šetření, nemůžeme tedy k případu, či aktérům incidentu sdělovat bližší podrobnosti,“ potvrdila incident Blesk.cz Anna Štegnerová z krajského ředitelství.

Poměr se sekretářkou

V Koclířově se mezi místními povídá, že starostovi jeho přítelkyně přišla na poměr, který měl údajně se svojí sekretářkou. Možná právě kvůli tomu mu na ulici ztropila hysterickou scénu.

Rezignoval

Starosta Lenoch v pátek, pár dní po incidentu, rezignoval. „Starostovo odvolání však s incidentem nijak nesouvisí, v jeho vysvětlení stojí, že měl neshody se zastupitelstvem obce Koclířov,“ vysvětluje člen zastupitelstva Rudolf Kala. Výmluvnému důvodu se dá ale jenom těžko uvěřit.

vasek711 ( 14. července 2013 03:22 )

Zviratum, detem, zenam a seniorum, bych nikdy neublizil.To je elementarni. Pan starosta by potreboval poradne vyfackovat tu jeho vypasenou tlamu.

dobrotka ( 14. července 2013 00:03 )

Jak tak koukam na tyto reakce - je uplne jedno, jestli to nektery jedinec myslel ironicky a v nadsazce - tak se da tusit, ze MUZI uz vymiraji a zustavaji jenom tupa hovada, ktera si potrebuji lecit sve komplexy bitim zen. A pak to ma v te CR nejak vypadat!!!!!

agent ( 13. července 2013 23:31 )

Někdy to je jediná možnost jak ženský zavřít hubu kterou provokuje k její blažené a kýžené nepříčetnosti

ronyrony ( 13. července 2013 22:36 )

škoda rány,která padne vedle

zdrclamrdka ( 13. července 2013 21:08 )

Zobrazit celou diskusi