Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Podívejte se, co všechno Janoušek skoupil v Chorvatsku, aby se dostal k moři! Známe jeho sousedy

Autor: ljš - 
12. července 2013
10:42

Luxusní vila kmotra Romana Janouška stojí až ve třetí řadě domů od moře. A nebýt první to tento vlivný Čech vůbec nemá rád. A tak svůj problém vyřešil po svém, skoupil okolní pozemky a domy nechal srovnat se zemí.

Informaci o tom, že pražský kmotr Roman Janoušek v zadarské části Dikla zvětšuje svou rezidenci, přinesl chorvatský deník Slobodna Dalamacija. Podle něj lobbista koupil čtyři až pět domů dělících jeho vilu od moře. Ty okamžitě zboural.

Podle místních se na místě chystá stavět obří kamennou rezidenci. Předseda místního výboru Božidar Grancarić to však odmítl potvrdit. "Nemám žádnou oficiální informaci o tom, co se tu pan Janoušek chystá stavět," řekl.

Cena

Podle serveru iDnes.cz přijde Janouška přístup k moři hodně draho. Pozemky v této luxusní části Zadaru rozhodně nejdou pod 8 milionů. Kmotrovi se to však jistě vyplatí, právě do Chorvatska totiž často utíká od problémů v Česku. Blesk ho tam objevil krátce poté, co v Praze srazil vietnamskou řidičku, a vyrazil si tam také, když v jeho nemovistotech probíhaly domovní prohlídky v kauze Nagyová.

Sousedé

K jeho sousedům navíc patří nejen vlivní Chorvaté a celá řada cizinců, ale má mezi nimi i pár "kamarádů" z Česka. Sousedy mu jsou třeba pražská radní Aleksandra Udženija (36) či šéf Českých drah Petr Žaluda (46), kteří jezdí do vily vzdálené zhruba sto metrů od Janouška.


itartas ( 13. července 2013 20:08 )

Ukažte nám taky, co všechno skoupila slavná Havlova kámoška Madlena alias balkánská řeznice v Srbsku! Janoušek nikomu bomby na hlavu neházel....

pattapuf ( 12. července 2013 19:02 )

8 mio za pozemek. Tolik to není ani ve Španělsku. Vzhledem k tomu, že se teď v HR rozjela poměrně velká vládní akce na likvidaci na černo postavených staveb, tak ta cena nemusí být tak vysoká. Je to pouze autorova snaha vyvolat závist.

henryj ( 12. července 2013 16:52 )

Který,když ne ON si tam může dělat co se mu zlíbí.Vždyť ti naši potentáti mu vše dovolí jelikož si je podmanil!!!A proto by měli všichni ti perocucové jít si nechat protáhnout rekto do chládku.Tam by se poměli,že by jim byly úzké kalhoty okolo beder.

rbursik ( 12. července 2013 16:10 )

vaše przachy pražaci

hlinsko ( 12. července 2013 14:54 )

To se to kupuje z nakradenýho. Když si pomohl díky kamarádům Bémovi, Nagyové - milión sem, milión tam. Doufám, že to soudy dotáhnou do konce a veškerý majetek Janouška po celém světě propadne státu. Za všechno můžou ty prasata z ODS a TOP09, kteří blokují zákon o prokazování majetku. Doufám že ho socani s komunisty brzy prohlasují a to i se zpětnou platností od roku 1990. Kdo neprokáže vlastněný majetek svými zdaněnými příjmy, ten o něj prostě jednoduše musí přijít a hotovo - to nebude znárodnění ale oprávněné předání do rukou do kterých patří.

Zobrazit celou diskusi