Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Matka (39) prodávala svou dceru (14): Za sex dostala od úchylů 300 Kč, u soudu teď 5 let!

Autor: Jitka Pecharová, shp - 
9. července 2013
14:22

Měla ji milovat, chránit, ale místo toho svou postiženou dceru (14) prodávala jako prostitutku několika mužům. Za své hrůzné činy nyní dostala Monika P. (39) z Trutnovska pět let vězení.

Soud ženu potrestal už na jaře, ale po odvolání Vrchní soud nařídil nový proces kvůli výslechu dívky a posouzení její věrohodnosti. Monika P. namítla, že dívka si nařčení vymyslela a v jejich výpovědi jsou nesrovnalosti. Znalkyně to ale odůvodnila mentálním zaostáním a nízkým intelektem dívky na úrovni asi sedmiletého dítěte.

Za styk dostala 300 Kč

Monika P. bývala v mládí prostitutkou a dítěti říkala, že si tak snadno vydělá na peníze. Za jeden styk, při kterém dívka muži třela úd a nechala se osahávat, dostala 300 korun. Peníze odevzdávala matce, a ta je utrácela většinou za cigarety.

Na svobodě kvůli amnestii

Muži, kteří platili dívce za intimní hrátky, jsou již většinou na svobodě. Jeden je odsouzen nepravomocně, zbylí dva byli sice odsouzeni, ale vztahovala se na ně prezidentská amnestie. Devianti jsou tak opět na svobodě.

Video  Prodávala dceru (14) k prostituci!  - Jitka Pecharová
Video se připravuje ...

dekatlon.je.tchurak ( 9. července 2013 21:16 )

dyskrymynacyja není ona ale on..Prostě takovej vypatlanej tchurák decathlon co dostává blokaci a ted si dělá různe de.bilní nicky ...No prostě dědek tchurák

mzop ( 9. července 2013 18:41 )

teda to ji rikaj "matka"? Vzdyt holka nemela ani obcanku, je mi ji lito... Matku azvrit na dozivoti! A dyskrymynacyja: Ty vo tom snad neco vis? Ty bys prodala svou dceru? Tak to jsi taky pekna spina...! Za 300 by se ani nenajedla

Zobrazit celou diskusi