Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Předseda přestupkové komise z KSČM kradl? Do kapsy si dal čokotyčinky a nezaplatil!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: jp - 
11. července 2013
14:37

Z nařčení krádeže se snaží očistit předseda přestupkové komise v Jaroměři na Náchodsku Jaroslav Harvan (KSČM). Po zaplacení nákupu v obchodě prodavač zjistil, že má v kapse neuhrazené chlazené čokoládové tyčinky. Harvan tvrdí, že je tam zapomněl.

Incident označuje komunista Harvan za nešťastnou shodu náhod, která vznikla kvůli jeho roztržitosti a spěchu, když nakupoval těsně před zavírací dobou.

"Neměl jsem žeton ani mince a nemohl si tak vzít vozík. Také pršelo a já měl v ruce deštník, přičemž jsem měl obě ruce zaplněné zbožím a deštníkem. A tak jsem si do vnitřní boční kapsy bundy dal tyčinky, abych zboží bez úhony donesl k pokladně," hájí se před veřejnosti na internetovém diskuzním fóru Jaroměře.

"U pokladny jsem ve spěchu a roztržitosti opomněl tyčinky dát," vysvětluje dál doktor práv. Když ho prodavač osočil z krádeže, dal mu za tyčinky peníze a chtěl z prodejny odejít. Pracovník Lidlu ale zavolal městskou policii.

Ta Harvanovi oznámila, že věc vyřeší domluvou, což odmítl, protože by tak souhlasil s tím, že jednal úmyslně. Rezignoval na post předsedy přestupkové komise a chce se očistit před správním orgánem.

moiaza ( 11. července 2013 19:38 )

Jak málo se od modrých strak naučil! Směšnou tyčinku!

moiaza ( 11. července 2013 19:37 )

Tento komunista zapomněl na jednu zásadní věc. V málem se krást nesmí. Aspoň za vlady ODS. Jak se to dělá mu řekne kdekterá modrá straka. Kalousek, Vondra, Parkanová,Dalík, Janoušek a další. Učitelů má na výběr. Když komunista ukrade čokotyčinku, je to hrzná odstrašující zlodějna. Když Vondra ukrae stovky milionů, vhodí se to pod koberec. Jiná vláda, jiná zlodějna.

jote ( 11. července 2013 19:33 )

to só ten poctivý komunista, ty jediný nakradó, každej slušnej člověk je bude volit, tu bandu zlodějskou, aještě blbou páč horší výmluvu si najít nemohl, ach jo

mortis69 ( 11. července 2013 16:28 )

Komouši zapomínali čtyřicet let a dalších dvacet pokračujou v hosipu Ostatní jsou jen snaživý učedníčci

jete ( 11. července 2013 16:22 )

....pardon...bundy

Zobrazit celou diskusi