Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Končící ministr Bendl: Vyfiknul se jako Džejár a po čtvrté se oženil

7. července 2013
05:00

Chtěl si svou milou Petru Filipovou (35) vzít v létě. A stalo se. Končící ministr Petr Bendl (47) se po čtvrté oženil. Svatba se odehrála v romantickém duchu. Nechyběl ani kočár tažený koňmi.

Původně utajovaná svatba se uskutečnila v pátek. Životní „ANO“ si dnes už manželé řekli na zahradě svého domu v Dolním Bezděkově na Kladensku. Poté se přesunuli do nedalekého multifunkčního komplexu, kde se odehrála oslava. „Hostů bylo asi dvacet, slavili jsme zhruba do dvou hodin do rána,“ popsal Nedělnímu Blesku Bendl.

Perfektní pár

Ten do chomoutu vlezl už počtvrté. I přesto věří, že tentokrát už to bude naposledy. S Petrou, kterou si vzal po více než dvouleté známosti, tvoří prý perfektní pár.

Před Petrou, která se zabývá energetickou psychologií, žil končící ministr třeba s úspěšnou podnikatelkou Tamarou Kotvalovou.

Jak vypadal ženich? Exkluzivní fotky najdete v tištěném Nedělním Blesku!

podlesni ( 9. července 2013 17:51 )

dvakrát bych prominula, ale žádná svatba!!!

podlesni ( 9. července 2013 17:47 )

Mladá bude asi zklamaná, chtěla si vzít ministra a bere si jen třikrát rozvedenýho chlapa, co má možná kriminál na krku... Takže s velkou pravděpodobností bude rozvedenej čtyřikrát..

cid2000 ( 9. července 2013 15:54 )

Tlustý buřtík s kloboukem se zase ženil.To je pěkné.Sice hraje v politice ODS až 3 ligu, ale přesto je namočen do spousty aférek menšího významu a rozsahu v době jeho hejtmanství a ministrování.Snad jednou bude společně s dalšíma holomkama jako Lang.r í-čko, Topol, Palas,Grossáček,Vond.ra,Besse.r,Par.kanová,Řeb.íček,Jul.ínek a podobní spravedlivě potrestáni.Toť vše.Teď ať si ještě užije s paní než dostane tepláky jako Rath.

defakto ( 8. července 2013 08:04 )

......co jsou to za lidi, kteří už po 4x slibují pokaždé někomu jinému lásku a věrnost ?

gogo ( 8. července 2013 06:56 )

Jací lidé nám zde vládnou.. Pro které blaho lidí tohoto státu je až to poslední, co by je mohlo zajímat..

Zobrazit celou diskusi