Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Neskutečná nevděčnost! Senior koupil žebrákům jídlo, oni ho pak zkopali a okradli!

Seniora zkopali a okradli! (Ilustrační foto)
Seniora zkopali a okradli! (Ilustrační foto)  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: psch, ČTK - 
2. července 2013
15:07

Pro dobrotu na žebrotu! Tohle heslo se zcela přesně hodí na otřesnou situaci, při které o všechny peníze přišel dobrotivý senior z Brna. Místo toho, aby si dva zlodějíčci vážili jeho dobroty, okradli ho!

Senior z Brna koupil dvěma sociálně slabým lidem jídlo v bistru, pár ho pak sledoval a okradl o zbytek peněz. Policisté ale později dvojici dopadli, řekl kriminalista Pavel Kříž. Devětačtyřicetiletý muž a jeho o 12 let mladší partnerka jsou ve vazbě a za loupež jim hrozí až deset let vězení.

Případ se stal v Úzké ulici, kde si šestasedmdesátiletý muž dal v bufetu pivo. Oslovila ho tam žena, která ho žádala o peníze. Muž jí místo hotovosti koupil jídlo, následně se k nim připojil ženin druh a i jemu senior koupil porci. Po odchodu z bufetu dvojice muže pronásledovala do míst, kde nebyli žádní lidé.

"Útočník ho povalil na zem, bil ho a kopal, zatímco jeho partnerka seniora prohledávala a nakonec mu vzala peněženku s asi 3000 korun," uvedl Kříž. Žena i muž byli podle policistů trestaní už v minulosti.

itartas ( 2. července 2013 17:40 )

...však jo, dobro bývá vždy po zásluze potrestáno!

babicovyjedy ( 2. července 2013 17:34 )

za to bych dal dedkovi dva roky nepodminene

ivoadler ( 2. července 2013 16:56 )

Názorný příklad toho, jak se dobré skutky nevyplácí. Páchání dobrých skutků je přesvědčivým dokladem blbosti.

dodo57 ( 2. července 2013 16:51 )

Fortine, jak jsi nemehlo a nemakačenko, tak práci neseženeš, jinak jsi na sociálce a bereš love za ho.vno. Kdo chce a umí odvést práci, ten se neztratí, ale o tobě to asi není jsi líná kůže, co nemá zájem o práci, socka je dobrá co!!!!!!

dekatlon.je.tchurak ( 2. července 2013 16:45 )

Tak tohle přesně dělá tchurák decathlon-dyskrymynacyja Jakmile mu chudej stařeček koupí jídlo tak ten debí.lek decathlon mu ješte kopne do zadele ..dyskrymynacyja Ty jsi fakt pí..čus

Zobrazit celou diskusi