Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Bárta si vymyslel anketu proti ODS: Fotky dotazovaných stáhl z internetu

Časopis Víta Bárty klame lidi a vymýšlí si respondenty v anketě
Časopis Víta Bárty klame lidi a vymýšlí si respondenty v anketě  (Autor: ČTK, Blesk)
Autor: ljš - 
1. července 2013
13:24

Když lidé neříkají, co potřebuji, tak si je i s názory vymyslím. Tak funguje časopis Víta Bárty Plzeň bez cenzury. V anketě, která má za cíl pošpinit ODS, tvoří hlas lidu vymyšlení respondenti, jejichž fotografie jsou postahované z amerických univerzitních webů.

Profesor Michael Peterson z Kalifornské univerzity asi netuší, že má v Česku dvojníka Marka Bendu, který v Plzni pracuje jako elektromechanik. Ten se pochopitelně staví na stranu Víta Bárty a tvrdí, že bezdomovce Smradlavku, který měl být bílým koněm ODS, zabila mafie.

 

Jak zjistila bloggera publikující na stránce www.protivna-blondyna.cz, i další respondenti vyobrazení v anketě žijí svůj poklidný život na amerických univerzitách a o dění v Česku, natož v západočeské metropoli, nemají patrně ani ponětí.

 

Z pěti respondentů je pravá jediná osoba, a to Lucie Šrailová. Jenže ani u ní Vít Bárta čisté svědomí mít nebude. Tato "občanka Plzně" totiž pro véčkařského guru už dlouho pracuje a do časopisu dokonce píše články. Ještěže se pan Bárta snaží vždy říkat pravdu a nekrást, jak píše na svém blogu...

 

mirkazam ( 2. července 2013 07:31 )

abzk ( 1. července 2013 23:56 )

Tvůj špatný pocit je výsledkem tvojí nechápavosti. Nijak si neodporuji. To, že na FB je to samý falešný profil, to jenom potvrzuje, že málokdo je ochotný natvrdo prezentovat svůj názor pod svým plným jménem a fotkou navrch.

namoroman ( 1. července 2013 23:22 )

Nějak si odporuješ..nejdříve napíšeš,že "málokdo je ochotný natvrdo prezentovat svůj názor pod svým plným jménem a fotkou navrch" a potom F.B. zpochybníš... Naplno???!---Mám z Tebe špatný pocit!

abzk ( 1. července 2013 22:06 )

Špatný příklad s tím FB. Tam je tak 80% profilů falešných nebo neúplných, někdo jich má i víc, jinej zas když se znelíbí, profil zruší a vytvoří si jinej na jiné jméno. FB je prakticky anonymní jako tady ta diskuze. Skutečné informace o sobě tam dávaj jenom idioti koledující si o maléry.

namoroman ( 1. července 2013 21:32 )

Normálnímu člověku je jedno,že prezentuje svůj názor, protože stejně nic neovlivní.Názor jednotlivce tady nemá na nic vliv.Od toho je internet aby se člověk prezentoval.Pokud není magor a nemá krajní názory a nemíní dělat něco co by postihlo třeba stát nebo nějakou společnost lidí. A jak lidi své názory dokáží zveřejnit celkem otevřeně bylo vidět když Plesk uvedl diskuzi k paterčatům přes F.book.Názory byly snad ještě ostřejší než v normální diskuzi. A není jedno,že se znemožnili sami.To normální není.To má účel,i když nevím jaký... Nadřízení těch vyšetřováků byli jmenováni těmi,kteří byli svrženi t.j.vládou.Hledám logiku...

Zobrazit celou diskusi