Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Nový hit jménem Strollering: Maminky se potí nad kočárky!

Autor: mor, mokk - 
28. června 2013
06:30

Maminky cvičí a děti je sledují z kočárku. Přesně takhle vypadá letošní fi tness novinka – strollering. Na karlovarskou Rolavu ji přišlo vyzkoušet přes dvacet maminek.

Velký zájem byl o první lekci strolleringu v Karlových Varech. Magistrát organizované cvičení v přírodě maminkám umožnil zdarma. „Zájem nás příjemně překvapil. Na Facebooku se objevily jen samé kladné odezvy. Určitě v tom budeme pokračovat,“ říká mluvčí magistrátu Jan Kopál.

Během hodiny ženy posilovaly bříško, ruce, nechybělo protahování ani běh. Fitness trénink pod dohledem dvou vyškolených lektorek se líbil i maminkám. „Pořádně jsme se zapotily. Dcera kolem mě hopsala. V kočárku vydržela jen při běhání. Vypadala ale spokojeně,“ okomentovala trénink Jana Strungová (31).

erikcom ( 28. června 2013 10:12 )

tvl porad mektaji jak nic nestíhají jak jim chodi pozde prispevky ,za to ted stíhají cvicit,uvarit,uklizet,vyprat, se musím fakt smatttttt to je generace blbek

e.44 ( 28. června 2013 09:26 )

No jo no, dneska maj ženský na mateřský čas na pitominky. Když si vzpomenu na svojí první mateřskou za komančů, celýho půl roku mizerně placenou a pak nic, tak na takový kraviny člověk čas neměl a večer byl vorvanej jak závodní kobyla a padal na hubu. On když člověk absolvoval s dítětem v kočárku závod po krámech aby něco sehnal, denně musel vyprat, pověsit a vyžehlit kolem třiceti plen, uvařit, uklidit, udělat přivýdělkovou domácí práci až na osm hodin denně a k tomu běžná péče o dítě a domácnost bez dnešních vymožeností, tak na starosti s figurou ani nevzdech.

jozefe ( 28. června 2013 06:45 )

Děti je sledují z kočárku Jak huly Na Lavičkach

Zobrazit celou diskusi