Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Alláh je veliký! volal Zeman na novinářku a žertoval o unesených dívkách. Zbláznil se?

Prezident Miloš Zeman vtipkoval na oficiální návštěvě o osudu unesených dívek. Alláh je veliký volal!
Prezident Miloš Zeman vtipkoval na oficiální návštěvě o osudu unesených dívek. Alláh je veliký volal!  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: psch - 
27. června 2013
19:09

Jste agent Talibánu, nebo al-Kájdy? ptal se prezident Miloš Zeman německé novinářky! A pak zvolal Alláh je veliký! To už možná pan prezident trochu přestřelil. Byla to totiž reakce na dotaz o osudu dvou Češek unesených v Pákistánu! Že by další viróza?

Prezident Miloš Zeman, zdá se, opět trpí virózou! Jinak si totiž člověk se zdravým rozumem nedokáže vysvětlit jeho rádoby žertovnou reakci na dotaz německé novinářky z RTL, která se ho ptala na osud dvou Češek, které unesli ozbrojenci v Pákistánu! Informoval server tn.cz.

Národní ostuda!

Oficiální návštěva Německa se změnila v naprosto směšnou etudu! Místo seriózní a konkrétní odpovědi totiž s úsměvem od ucha k uchu a nebezpečně nakloněnou hlavou směrem k novinářce odpověděl otázkou: „Jste agent Talibánu, nebo al-Kájdy? Alláh Akbar!“

Chtěl koketovat, místo toho koktal!

Novinářka zřejmě reagovala na jeho vyjádření o nevyjednávání s teroristy a zeptala se ho, jak se k osudu dvou dívek staví. Prezident zřejmě neměl žádnou konkrétní odpověď a myslel si, že sklidí úspěch, když s novinářkou zakoketuje.

Jenže místo toho spíše zakoktal. Svojí lámanou angličtinou téměř nedokázal vyslovit pár jednoduchých slov. A za jeho vzdanou poctu Alláhovi sklidil posměšky než potlesk! Je snad prezidentovi osud dívek lhostejný?!

Prezident mohl být mrtvý

Kdyby prezident stejně reagoval na jiném místě, mohl být už mrtvý. Za podobnou „legraci“ totiž u Zdi nářků minulý týden zastřelila ochranka muže, který vyběhl na prostranství a zařval Alláh je velký!

Dívky jsou možná naživu

Unesené dívky Hanka a Tonička jsou s největší pravděpodobností naživu, jejich osud je ale nejistý. Na internetu se objevilo video, kde prosí o život. Pákistánci je chtějí vyměnit za vězněnou doktoru Aafíi.

Video  Video se objevilo na internetu, možná je důkazem, že jsou stále naživu!  - INT
Video se připravuje ...

e.44 ( 2. července 2013 00:10 )

To je neskutečná kravina, cos napsala Představ si, že to, že v ČR není prezidentem muslim se pozná velice snadno podle to, že dělá pro muslimy zapovězené věci. Nejmarkantnější a zcela nepřehlédnutelné je především to, že chlastá jak duha a muslimové mají alkohol zapovězený.

e.44 ( 2. července 2013 00:04 )

Vidělas ho jak se tvářil, když to říkal? A i kdyby to myslel vážně, pro muslimský fanatiky je to stejně urážka Aláha, jelikož Zeman není muslim, je pro ně nevěřící prase, co nemá právo vůbec jméno jejich boha vyslovit. Zkrátka to posrral

merrylou212 ( 30. června 2013 15:08 )

e.44 ( 30. června 2013 12:48 )

Ty jseš těžkej řiťolezec Velká vlna kritiky se zvedla mezi lidma hned po odvysílání rozhovoru v Tv. To že nic zpočátku vlastně neřekl a tvářil se u toho jako namyšlený idiot, to nikoho nepřekvapilo, to je jeho standard, ale ten závěr všechny šokoval. On si snad myslel, že dělá jeden z jeho přiblblejch fórků a vůbec mu v tý jeho vychlastaný palici nedošlo, jak tím, že on, bezvěrec nasáklej chlastem, vyslovil Alah akbar, poštval proti těm unesenejm holká, proti sobě samému i proti všem kterejm dělá prezidenta, fanatický muslimy, co to vezmou jednoznačně jako urážku Aláha , smytelnou jedině krví.

honzina ( 30. června 2013 11:49 )

zatím co ty jsi jeden z blbečků, co ho volili, že?????????????

Zobrazit celou diskusi