Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Netradiční přání šíleného milionáře: Chce zabít sexem, nabízí miliony!

Autor: mok - 
28. června 2013
09:04

Tak asi takhle vypadá smrt hodná pro milionáře. Německý pracháč Rolf Eden (83) přišel s nabídkou na téměř devět milionů korun, když jej nějaká žena dokáže zabít sexem. Ale pozor! Ačkoliv by se to mohlo jevit jako jednoduchý úkol, pravda je trochu jinde. Eden má totiž pěkně tuhý kořínek a o jeho smrt se pokusilo už mnoho žen.

Celých jedenáct let touží milionář Rolf Eden po smrti během sexu. Rozhodl se proto vypsat odměnu na devět milionů korun, která připadne dámě, která mu jeho sen splní. "Chci zemřít při sexu s krásnou ženou, "Právník má moji poslední vůli, ve které je pro ženu, která mě dokáže usouložit k smrti, stanovena odměna 350 tisíc eur," řekl milionář. Rolf se bohužel stále nedočkal.

Nabízí víc

Ačkoliv je nabídku poměrně velký zájem, žádná z žen nedokázala Rolfa zabít sexem, a tak stále čeká. Svou nabídku se dokonce rozhodl zvýšit a z původních zhruba sedmi milionů nabízí devět.

itartas ( 28. června 2013 14:59 )

jo, ale nebudu nikoho lákat za úplatu do pelecha, v tom je ten malý rozdíl

milisch ( 28. června 2013 13:20 )

Ma leva neni nikdy nikde vrazena - ta je tak nemohouci a leva, ze vzdycky jen odpociva.

krdasseneda ( 28. června 2013 13:17 )

mě brní pravá,dáme to dohromady?

milisch ( 28. června 2013 13:14 )

Ja mam brneni v leve ruce zrovna ted-ale asi to bude tim, ze si na ni lezim, a datluju pravou. Mam tedy volat escort?

milisch ( 28. června 2013 13:12 )

No, ten deda ma ten system ale vymakanej. Baby mu samy skacou do postele, aniz by jim za to neco musel davat-staci jen predstava, ze kdyz budou co nejvykonejsi, tak dedka mozna klepne, a ony mozna dostanou nejaky ten meloun.

Zobrazit celou diskusi