Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Exbodyguard Paroubka: Na parkovišti zneužil šestitýdenní holčičku! Dostal 9 let

Fotografie
Štingl dostal za zneužívání nezletilých dětí devět let  (Autor: internal)
Autor: psch, ČTK - 
27. června 2013
15:47

Zvrhlé a odporné, ale potrestané! Bývalý elitní voják, který kdysi dělal bodyguarda i Jiřímu Paroubkovi, dostal 9 let. Platil matkám za sex s jejich nezletilými dětmi. Na parkovišti v autě líbal na přirození teprve šestitýdenní holčičku! A verdikt znalkyně? Není to pedofil! Matka Tereza (21) za půjčení dcerky dostala tři roky.

Brněnský krajský soud dnes Viktora Štingla poslal na devět let do vězení. Potrestána byla i jednadvacetiletá matka šestitýdenní holčičky, která zvrhlíkovi dcerku půjčila. Na parkovišti v autě jí líbal na přirození!

Štingl přemlouval matky dětí na internetu, aby mu za úplatu poskytly své potomky. Vinu popírá. Tvrdí, že sám pátral po ženách, které jsou ochotny nabídnout k sexu své děti. Výsledky svého vyšetřování chtěl prý předat policii.

Internetový úchyl

Bývalý elitní voják se snažil v 16 případech přes diskusní servery na internetu, skype a také přes ICQ přesvědčit sociálně slabé ženy z celé republiky, aby mu poskytly k sexu své děti. Nabízel za to obvykle okolo 5000 korun, přičemž měl zájem o orální sex a o pohlavní styk se školačkami a školáky, ale také nemluvňaty. Žádná z těchto matek s tím nesouhlasila.

Neodolala jen jedna další

Kromě odsouzené Terezy uspěl Štingl ještě v jednom případě. Jedna z žen svolila ke společné koupeli muže s jejím dítětem. Matkám podle obžaloby voják sliboval, že děti nebudou traumatizovány, protože je opije vínem, popřípadě omámí léky a počká, až usnou.

Není to pedofil

Šokující a zarážející je ale verdikt soudní znalkyně, která Štinglův případ prozkoumávala. Podle ní totiž bývalý bodyguard Paroubka není pedofil. Prý si „pouze“ liboval v nebezpečných sexuálních „hrách“ a vyhledával adrenalin!

fandamilan ( 28. června 2013 10:51 )

Vy piče,jak dlouho budete spojovat pedofila s tím že kdysi dělal Paroubkovi ochranku?Je to dávno pryč a takový osud jako dotyčný přeju všem č.rákům co posluhují jako žoldáci amíkům.Cikorku bych oběsil,pedáka předhodil cigošům do krimu.

pgga ( 27. června 2013 19:39 )

Ne..v CR neni pedofil... "pouze" ma zalibu v malych detech Trest v kocourkove dostal 9 let tedy za par bude venku. Taby dostal tak tech 50 let... A matinka treba tech 30 Ta dalsi matinka co dobrovolne privedla svou 7 letou dceru k nemu na hotel...to same

mortis69 ( 27. června 2013 19:18 )

Proč za Vaše? Bude sedět u Nás v Čechách-trubko

mortis69 ( 27. června 2013 19:10 )

Proč v base? Přitlouct ceduli na záda a předhodit davu Stejně ten jeho hnusnej xycht už každej zná

janka69 ( 27. června 2013 18:37 )

Zastavil sa mi dych , ja by som mu namieste odstrelila vtáka , tá sviňa si bude 9 rokov žiť za naše peniaze a ked vylezie bude to robiť znovu . V base ale takýchto nemajú radi , tam mu to spočítajú...

Zobrazit celou diskusi