Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Zhulená jeptiška překvapila puberťáky: Nemáte oheň, mladíci?

Jeptiška si nakonec jointa zapálila, mladíci jí ochotně připálili!
Jeptiška si nakonec jointa zapálila, mladíci jí ochotně připálili!  (Autor: reprofoto youtube.com)
Autor: shp - 
27. června 2013
14:41

Jeptiška v hábitu si zoufale potřebuje dát práska, ale zapomněla si s sebou oheň. Naštěstí jsou poblíž dva mladíci, kteří vypadají, že by jí mohli pomoci. Sestře opravdu travku připálí, ale nestačí se divit.

Kdyby k vám přišla jeptiška s ubaleným jointem marihuany, asi byste také bezbožně zírali jako opaření. Sestra, která se kvůli své neřesti asi nedostane do nebe, naštěstí u mladíků pochodila. Odešla v dobré náladě, po vzoru hippies se zdviženým „véčkem“ a slovy „peace brother (mír, bratře)“.

Jeptiška je sígr

Dvojice mladíků zůstala nevěřícně koukat a jeden z nich pak na jeptišku ještě zavolal: „Můžu si váš vyfotit?“ To už ale byla sestra i s dýmem v dáli. Video, které se objevilo na internetu, je ve skutečnosti scénkou ze zábavného pořadu Sígři TV Nova. V něm přidrzlí důchodci nachytávají nic netušící občany se skrytou kamerou. První díl můžete vidět již dnes v 21:25!

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

alex0800 ( 25. července 2013 13:08 )

 Marihuana je bylinou!! Nikoliv drogou.. Drogy jsou chemické prášky, které do sebe lidstvo cpe po desítkách a na vedlejší účinky této chemie umírají ročně až 3 miliony lidí.. Byliny jsou poslední cca století devalvovány, protože farmaceutický komplex ví, že by přišel o bilionový obchod se smrtí v podobě rakoviny i té virové vyrobené na zakázku pro Nixonovou administrativu v momentě, když oficiálně vyhlásil ukončení výroby bio-zbraní, ve skutečnosti ze-stonásobil výrobu!! Tolik k depopulaci přebytečných jedlíků.. Jinak vtipné, jak přesvědčovat lidi o škodlivosti bylin, které by jim zachránili život před tím svinstvem, kterým nás nejen WHO schválně infikuje svými vakcínami a dalším svinstvem.. Vlastenec

mortis69 ( 27. června 2013 17:20 )

Chrchla?Tak Ti říkaj doma?

mortis69 ( 27. června 2013 16:19 )

Jasně,ale u těhlech pánbíčkářů bych tomu věřil.Musí si zahulit,aby mohla pokecat s tím jejich artistou

Zobrazit celou diskusi