Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Betonová reklama spadla na nejlepší kamarádky: Timea (12) je zraněná, Klaudia (†11) zemřela!

Autor: shp - 
24. června 2013
22:31

Byly nejlepší kamarádky od dětství, ale jejich pevné pouto přerušila bouřka. Při hustém dešti a silném větru se Klaudia (†11) a Timea (12) schovaly pod betonový reklamní poutač se stříškou. Ten však při bouřce spadl a jednu z nich zabil.

Dívenky ze slovenského Stropkova se běžely při bouři schovat pod betonový billboard, který vypadl, že by jim mohl poskytnout dočasnou ochranu před bouří díky stříšce. Místo toho se ale stal jedné z nich hrobem. Celé město je teď tragédií zdrceno.

Rodina je z její smrti zoufalá

Zatímco Timea skončila v nemocnici v šoku a s několika odřeninami, Klaudia byla na místě mrtvá. „Je to hrozné. Klaudia byla skvělé děvčátko. Miláček celé rodiny. V sobotu se byla procházet se svou nejlepší kamarádkou a takto nešťastně to dopadlo,“ řekla se slzami v očích její babička Pavlína Hocková.

Dívku budou pitvat

Co bylo přesnou příčinou smrti, zjišťuje policie. „Byla nařízená soudní pitva. Od Slovenského hydrometeorologického ústavu budeme žádat informace o počasí v daný den,“ řekl okresní ředitel policie Jaroslav Suvák. „Je nám velmi líto, co se stalo, ale víc se k tomu nebudeme vyjadřovat,“ řekl Radko Kmiť, jednatel společnosti, které betonová reklama patřila.



Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

pea.p ( 25. června 2013 06:03 )

neznamená to přece že šly ven když začala bouřka, mohly být dávno venku a jen se před špatným počasím pak chtěly schovat.

Zobrazit celou diskusi