Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Manželka načapala svého muže při nevěře: Milenku shodila z útesu!

Manželka si to s milenkou svého muže drsně vyříkala. Vytřela s ní zem až k útesu, ze kterého ji shodila.
Manželka si to s milenkou svého muže drsně vyříkala. Vytřela s ní zem až k útesu, ze kterého ji shodila.  (Autor: reprofoto youtube.com)
Autor: shp - 
20. června 2013
21:07

VIDEO: Tohle je drama jako z telenovely. Hodně drsné telenovely! Rozzlobená manželka načapala v Peru svého nevěrného muže přímo při nedbalkách. Vrhla se na jeho milenku, čapla ji za vlasy, odtáhla až ke srázu a poté ji hodila z útesu dolů.

Lissette Lupo Mamani je žena v domácnosti, která vzorně vaří, pere, uklízí a k tomu vychovává čtyři malé děti. Místo toho, aby si jí manžel vážil, našel si milenku, se kterou ukájel své erotické fantazie. Jenže Lissette mu na to přišla a rozhodla se, že zasáhne!

Manželovi vynadala, milenku shodila z útesu

Sledovala nevěrného Renza Zanabria Huancu na tajné rande v Arequipě. Jakmile spatřila, jak se má ke své milence, okamžitě na něj naběhla. Před Sandrou Brunou Morales mu vynadala, poté se ale vrhla na svou sokyni v lásce. Chytila ji za cop a po zemi odtáhla až k útesu, ze kterého ji shodila. Milenka utrpěla při pádu několik šrámů a pohmožděnin.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

noatakco ( 21. června 2013 21:58 )

marketkamotarova...prosím tě co máš slíbené, že tady třepeš takové kraviny??? Proč lžeš lidem?? Už vidím každého jak se registruje do nějakého poblblého kasina a posílá tam vklad...nevydělala jsem já ani moje známá ani kamarád...všichni tři jsme to zkoušeli, stálo nás to dohromady přes dva tisíce a chceme tímto lidi varovat před takovými pratvory jako jsi ty...akorát máme zasekané emaily pozvánkama k další investici...buď tak hodná a netahej slušné lidi na takové stupidní kraviny..Musela jsem se kvůli tvému komentáři tady i zaregistrovat, protože jsi nejen mě pohnula žlučí...Ostatním přeji hezký den...

marketkamotarova ( 21. června 2013 19:38 )

Zdarec. Letos koluje po internetu ojedinělá metoda, jak vydělat peníze - perfektní na letní večery!! Vydělávám si takto bez práce už nějaký čas a nemám slov, jak snadné to je. Miliony z toho sice nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodí každá snadno vydělaná kačka!! Píše o tom na Peterblog.wz.sk

zaviracispendlik ( 21. června 2013 10:08 )

oba dva

dadaveve ( 21. června 2013 08:16 )

měla tam hodit manžela

dadaveve ( 21. června 2013 08:16 )

hofiku ty jsi se nějak rozjel

Zobrazit celou diskusi