Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Namol opilá matka upustila batole: Nedokázala ho ani zvednout

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: ČTK - 
20. června 2013
12:58

Namol opilá matka (32) upustila své pětiměsíční dítě na zem. Žena byla tak silně opilá, že chlapečka s krvácející hlavou nedokázala ze země ani zvednout. Batole skončilo v nemocnici.

Vše se odehrálo u restaurační zahrádky v Kubíčkově ulici v Brně. Svědci uvedli, že matka se nejprve k synovi chovala hrubě. Když upadl na zem, museli dítě zvednout jiní hosté podniku, protože nedokázala kvůli opilosti vstát ze židle, doplnil mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Na místo byli přivoláni strážníci. Pět svědků uvedlo, že chlapeček půl hodiny po pádu plakal, proto přivolali záchranku.

Případ předala městská policie republikové, která se bude zabývat tím, zda matka nezanedbává péči o svého syna, popřípadě jestli dítě není týráno. Podle dostupných informací je chlapeček v pořádku.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

ejvm1712 ( 20. června 2013 14:32 )

Ty dnešní mámy celý dny vysedávají po hospodách i s dětmi. Pro děti to není to nejlepší co by měli mít. Dřív musely máma do práce a dítě do jeslí. Dnes berou do čtyř let mateřskou a ještě se jim to nelíbí,že je to málo.

mortis69 ( 20. června 2013 14:23 )

Tu rádoby mámu ihned zavřít a ostatní přihlížející žalovat za neposkytnutí pomoci a neohlášení trestného činu,jakýmž týrání ze zákona jest.Napálit jim pokuty,že by se z toho po...li

wimr ( 20. června 2013 13:42 )

já jsem sudeťák z Krušných hor, tady nic neplavalo a ty mi vyliž pr.d.el, blbe

e.44 ( 20. června 2013 13:32 )

Takto malé dítě musí po pádu na vyšetření do špitálu neprodleně. Co to tam bylo za hovada, že zavolali záchranku až potom, co je půl hodiny rušilo pláčem? K "matce" se vyjadřovat je asi zbytečné. Té bych dítě okamžitě sebrala.

ronyz ( 20. června 2013 13:27 )

wimr*** jsme taky rádi že jste se topili pepíčci při povodních jak kotata jen škoda že to tak brzo skončilo

Zobrazit celou diskusi