Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tragická hra: Chlapec (†12) se oběsil v pokoji, když zkoušel nové kouzlo

Autor: mok - 
20. června 2013
06:40

Teprve dvanáctiletého školáka zabila láska ke kouzlům. Charlie Kelsey se nešťastnou náhodou oběsil v pokoji, když nejspíš zkoušel jeden z triků, který okoukal v televizi. Kouzlo s oprátkou kolem krku přitom ukazoval ve škole dva týdny před svou smrtí.

Dvanáctiletý Charlie Kelsey z Anglie miloval vedle rybaření i kouzla. Jeho idolem byl kouzelník Dynamo, který má dokonce svůj pořad v televizi, a právě to mohlo stát malého školáka život. Charlieho totiž našli oběšeného v pokoji a podle policistů se nejednalo o sebevraždu."Pravděpodobnou příčinou smrti je nešťastná náhoda. Je to tragický případ," řekla serveru Dailymail Patricia Harding.

Zkoušel nový trik

Charlie dokázal vydržet celé hodiny díváním se na televizi, kde sledoval oblíbeného kouzelníka Dynama. Nové triky dokonce ukazoval spolužákům ve škole. Jeho poslední kouzlo bylo ale tak nebezpečné, že se nešťastnou náhodou oběsil.

Rodina truchlí

Rodina vzpomíná na Charlieho jako na hodného chlapce, který vedle kouzel miloval i rybaření a stanování. Bude jim chybět nejen jako syn, ale i jako bratr.

gogo ( 20. června 2013 10:49 )

Trapné ! To musí Blesk vyhledávat ve světě děti, které se někdy někde zabily a nám tím bavit ?? To čtenář skutečně tolik prahne po cizích neštěstích ?

osel ( 20. června 2013 08:31 )

Typicky clanek Blesku: plno slovni vaty, ale v celm spociva to kouzlo, to se nedovime)))

Zobrazit celou diskusi