Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Opilý úchyl, který bydlí s maminkou: Nutil holčičku (8), aby ho olizovala!

Úchyl nutil malou holčičku, aby ho olizovala. Podle místních patří do blázince. (Ilustrační foto)
Úchyl nutil malou holčičku, aby ho olizovala. Podle místních patří do blázince. (Ilustrační foto)  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: uá - 
19. června 2013
10:07

Otřesný případ zneužití malé holčičky (8) vyšetřují policisté v Petrohradu na Podbořansku. Na informace jsou ale skoupí, argumentují nízkým věkem oběti. Podle lidí z obce patří pachatel do blázinci.

Případ se stal o víkendu. Podle lidí z obce zatáhl místní, psychicky nevyrovnaný muž holčičku k sobě do domu, tam se před ní obnažil a nutil ji, aby ho olizovala. V krvi měl v tu dobu téměř 3 promile alkoholu!

Rekonstrukce v domě

Policisté pouze potvrdili, že případ vyšetřují. „Jde o mravnostní delikt. Vzhledem k věku poškozené nebudeme uvádět žádné podrobnosti,“ řekla policejní mluvčí Alena Bartošová. V pondělí se podle informací Blesk.cz do obce vrátili, aby v domě pachatele nechutný čin rekonstruovali.

Patří do blázince

Násilník je podle místních lidí velmi problematický. „Žije na statku s rodiči, kteří s ním mají jen samé problémy. Už dvakrát jim zapálil barák. Pokouší se ho dostat do nějakého ústavu, ale nedaří se jim to. Měl už být dávno v blázinci,“ shodli se.

ellora_danen ( 19. června 2013 16:12 )

Pokud to dobře chápu, tak ten úchyl žije se svojí maminkou a ne s maminkou toho děvčátka... Nadpis je v tom případě dost zavádějící a redaktoři jsou taky zralí na cvokhaus nebo alespoň na zopakování základní školy. Ale to je snad v Blesku standart

cert ( 19. června 2013 15:16 )

Já bych ho olízl lopatou po rypáku.

zaviracispendlik ( 19. června 2013 11:48 )

zaviracispendlik ( 19. června 2013 11:48 )

marie60 ( 19. června 2013 11:27 )

Zobrazit celou diskusi