Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zapomeňte na trable s oddělováním žloutku: Vynález z Nového Zélandu to udělá za vás!

Špinavé ruce jsou již minulostí
Špinavé ruce jsou již minulostí  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ehr - 
20. června 2013
12:13

VIDEO: Oddělit žloutek od vajíčka bývá pěkně špinavá práce. Prsty máte zalepené, žloutek se občas protrhne a lovit z bílku skořápku taky není zrovna ideální. Z Nového Zélandu teď ale přichází záchrana pro zoufalé hospodyňky – takzvaný Yolkr.

Vajíčko rozklepnete do mísy tak, aby se žloutek neporušil. Zmáčknete gumovou část Yolkru, přiložíte ho ke žloutku, a ten se nasaje přímo do něj. Ve Velké Británii vynález koupíte za v přepočtu 550 korun. Stejně vám prý poslouží plastová láhev.

abc033 ( 20. června 2013 13:03 )

Na co doma zbytečný harampádí a ještě si dělat zbytečně nádobí.Kdo neumí oddělit žloutek od bílku tak ať se to raději naučí.Já s tím nemám problém.

e.44 ( 20. června 2013 12:40 )

Vynález pro nešikovný Já tedy s oddělováním žloutku problém nemám. A když je někdo střevo, tak mu to stejně moc nepomůže, jelikož se upatlá nebo protrhne žloutek už při rozklepnutí vajíčka do misky.

lahny ( 20. června 2013 12:35 )

Tak video s plastovou lahví mě už přišlo několikrát emeilem a nehledě na to, už to také ukazovali v televizi. Takže na co kupovat předražený výrobek když stačí obyčejná plastová lahev.

ssans ( 20. června 2013 12:25 )

Předražená blbost. Nevím, co je za námahu oddělit žloutek od bílku. A jak tohle zabrání skořápce v bílku ?? Když někdo neumí rozklepnout vajíčko, tak mu skořápka spadne i do té mísy z které bude lovit žloutek

Zobrazit celou diskusi