Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Muž (28) vylezl na komín a chtěl se zabít: Kvůli nešťastné lásce

Muž chtěl skoncovat se životem kvůli nešťastné lásce
Muž chtěl skoncovat se životem kvůli nešťastné lásce  (Autor: HZS Jihomoravského kraje)
Autor: psch - 
18. června 2013
15:28

Na sto metrů vysoký komín vyhnala osmadvacetiletého muže nešťastná láska. Na jeho vrchol vylezl a chtěl se zabít, protože se rozešel s přítelkyní. Včas ho ale naštěstí zachránili hasiči, kteří s ním slanili z komína dolů.

Jenom minuty dělily osmadvacetiletého muže z Hodonína od jisté smrti. Kvůli rozchodu s partnerkou se rozhodl skoncovat se životem. Vyšplhal proto na sto metrů vysoký komín a připravoval se ke skoku, informoval policejnidenik.cz.

Když se začal svlékat a házet oblečení z komína, všimla si ho žena, která šla okolo. Hned zavolala na tísňovou linku. Hasiči, kteří přijeli, na nic nečekali a vzali situaci do svých rukou. Kdyby čekali na vyjednávače, který měl přijet do hodiny, možná by bylo pozdě.

Pro muže vylezli na komín horolezci, kteří ho zajistili, aby nespadl a po nějaké době se ho podařilo dostat v pořádku zpět na zem. Tam už na něj čekal lékař, který si ho převzal a následně poslal na psychiatrii.

Další sebevrah prohrál na automatech

Se životem chtěl skoncovat i sedmapadesátiletý muž. Zavolal na tísňovou linku a řekl, že se chce zabít. Když policisté přijeli, viděli, jak se sebevrah v 7. podlaží pokouší přehoupnout zábradlí. Na nic nečekali, vyběhli po schodech nahoru a opilého muže včas zachytili a život mu zachránili. Když ho policisté uklidňovali, řekl jim, že prohrál peníze na automatech a neviděl jiné východisko.

monicakmonca ( 18. června 2013 19:42 )

Hezký den. Nedávno vznikla nová možnost, jak vydělávat z domova, ideální na léto, když je večer hodinka času. Já si takto přivydělávám již od května a jsem tím fascinována. Miliony z toho sice nejsou, ale dokud to jde, tak si tu chvilku na sebrání volných zlaťáků najdu.. A tohle všechno znám z Petrblog.wz.sk

b.r.s.a ( 18. června 2013 18:04 )

japos22 ( 18. června 2013 16:40 )

Ať to zaplatí, když chce exhibovat... Kdyby se chtěl zabít, tak se zabije

tarot666 ( 18. června 2013 16:07 )

 další trouba co na sebe chtěl jen upozornit a za kterýho budeme platit výjezdy,škoda že neuklouzl

Zobrazit celou diskusi