Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Na dětské chirurgii ordinovala lékařka úplně namol!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ČTK - 
17. června 2013
15:50

Šílené! 2,5 promile alkoholu v krvi naměřili v pátek lékařce dětské chirurgie jedné pražské nemocnice. Těžce opilá žena nebyla ani schopna výslechu.

"Krátce po 17:30 informoval policii na tísňové lince jeden z pacientů o podezření, že lékařka je pod vlivem alkoholu. Policejní hlídka provedením orientační dechové zkoušky zjistila, že je informace pravdivá," popsala případ policejní mluvčí Andrea Zoulová.

Padesátiletá lékařka pak byla ve službě na chirurgii vystřídána a převezena na policejní služebnu.

Hodnota 2,5 promile, kterou policisté lékařce naměřili, se již podle odborníků považuje za těžkou opilost, při níž mají lidé vážné problémy s chůzí i řečí. Snášenlivost alkoholu se ale může u různých lidí výrazně lišit.

babetku ( 18. června 2013 09:09 )

Jen by mě zajímalo - mohu zavolat policii, aby dala dýchnout poslancům ve sněmovně? Myslím, že by to byl nejrychlejší způsob, jak se zbavit pana Kalouska a spol. Přece pití na pracovišti je hrubé porušení pracovní kázně s možností okamžité výpovědi. A byl by klid.

hofihofi ( 18. června 2013 00:56 )

a uz rozdily

hofihofi ( 18. června 2013 00:49 )

Nejanci, je to furt stejne a po staleti, ono to není takstrsne, to je viri tisk a pitome slipky zde. I když v podstate mají pravdu, ale nic s tim neudelate.

hofihofi ( 18. června 2013 00:47 )

Zamestnavatel ma pravo prověřit svého za mestnance na alkohol, mam dojem, ze je to i b ZP, uzu vidim jak to delaji ve snemovne. Nebo jsou rozdili a nekteri chlastat mohou? A co myslite, ze udela reditel spitalu, s lekarem co je velmi schopny ale zunka, myslite, ze se zbavi schopného člověka?

manolla1 ( 18. června 2013 00:43 )

NE- NEMYSLÍM, JE TO STEJNÉ !

Zobrazit celou diskusi