Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Obhajoba Nagyové: Bála jsem se, že je Nečasová u jehovistů!

Nagyová nechala prý Nečasovou sledovat, protože se bála, že je pod vlivem sekty
Nagyová nechala prý Nečasovou sledovat, protože se bála, že je pod vlivem sekty  (Autor: Foto Blesk - Petr Novotný a Martin Hurda)
Autor: ljš - 
16. června 2013
11:53

Chtěla jsem chránit premiéra a jeho děti, tak staví svou obhajovu šéfka Nečasova kabinetu Jana Nagyová. Podle svého právníka prý nabyla dojmu, že se premiérova žena dostala pod vliv Svědků Jehovových, a proto ji dala sledovat.

„Chtěla to udělat jako dobrou službu v tom smyslu, že se kolem paní Nečasové objevovali nějací podivní lidé a mluvilo se o tom. Ona (Nečasová) se prý začala paktovat se sektou jehovistů, začala shánět peníze na dary pro nějaké lidi. A protože se to paní Nagyové nějak nelíbilo a myslela si, že udělá dobře, když to odsleduje, tak požádala o nějaké sledování,“ vysvětlil Právu advokát Nagyové Eduard Bruna, na čem staví obhajobu své klientky.

Bála se, že by případná medializace těchto aktivit mohla poškodit, nejen premiéra Nečase, ale především jeho děti a samotnou Radku Nečasovou.

Kamarádství

Podle Bruny se chtěla Nagyová Nečasovi zavděčit, proto mu chtěla vše oznámit, až když to sama vypátrá. O pomoc proto požádala svého dlouholetého známého, kterého znala ještě z dob, kdy pracovala na ministerstvu obrany. Tou osobou je patrně právě bývalý šéf Vojenského zpravodajství Ondrej Páleník. Naivně se prý domnívala, že je lepší pro takovou delikátní věc nenajímat soukromou agenturu, ale využít právě vojenských zpravodajů.

V policejním dokumentu, který zveřejnil server E15.cz, se však píše: "Konkrétně jde o telefonní hovory (...). Tyto důkazně dokládají, že Mgr. Jana Nagyová vyslovovala podezření o manželské nevěře ze strany Radky Nečasové."

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

pilif.99 ( 17. června 2013 08:54 )

Má nás všechny za debily, megera mastodontní ??!

nofar ( 17. června 2013 07:48 )

A i kdyby, co je tobe do toho, ty vytlena blondata tlusta prislusnice hovezihodobytka? Shnij v lapaku.

stanislavhahn ( 17. června 2013 06:35 )

Tak debilní výmluvy muže říct je blbec.Proboha co to máte za obhájce? Ještě větší blb než Nagyová

dajana ( 17. června 2013 01:42 )

A to ještě ten titul,má pofidérní.Další lumpárna.

dajana ( 17. června 2013 01:38 )

Až na to,co všechno vyžvanil v posteli Nagyové a ta to dokonale využívala ve svůj prospěch.

Zobrazit celou diskusi